Cine este Seya, noua concurentă de la Puterea Dragostei?

seya concurenta noua puterea dragostei
Seya este noua concurentă din casa Puterea Dragostei

Telespectatorii show-ului Puterea Dragostei vor rămâne cu gurile căscate când vor afla ce femeie va apărea de acum încolo în show-ul fenomen de la Kanal D.

Seya este noua concurentă a show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D, iar despre ea putem spune că este o cântăreață renumită deja care s-a lansat în industria muzicală acum câțiva ani.

Seya este noua concurentă de la Puterea Dragostei

Telespectatorii vor avea o mare surprinză în ediția de miercuri, 17 februarie, în emisiunea Puterea Dragostei. O nouă concurentă intră în casă pentru a încerca să cucerească inimile bărbaților prezenți în platou.

Seya este cunoscută în industria muzicală după ce s-a lansat cu piesa "Chocolata". Ulterior, focoasa brunetă a lansat nenumărate piese care au ajuns ușor în topurile muzicale.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite: "Aseară am primit un telefon..."

seya concurenta puterea dragostei
fanii vor rămâne surprinși când vor vedea cine este noua concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram Seya]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tânăra a avut succes și în străinătate, nu doar în România, unde piesele ei au răsunat în cluburi și discoteci, pe vremea când acestea erau pline de oameni. Acum, piesele cântate de Seya se pot auzi la radio, dar și pe rețelele de socializare, acolo unde tânăra postează deseori.

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei a pus ochii pe Theo Rose! Tânărul vrea să o ia de soție

Seya va întoarce toate privirile atunci când va intra pe ușă îmbrăcată într-o rochie roșie și va dori să danseze cu Cazi. Rămâne de văzut pe cine va alege până la urmă frumoasa cântăreață.

seya
Seya vine în casa Puterea Dragostei pentru a-și găsi partenerul ideal[Sursa foto: Instagram Seya]

Noua concurentă de la Puterea Dragostei este originară din Chișinău, părinții ei fiind basarabeni. După piesa de debut, Seya a mai lansat și „Muy Loco”, „Criminal”, „Tocame”, „Honey Money” sau „Bastardo”. 

Pe lângă toate piesele ei, Seya a înregistrat cover-uri și după melodii turcești extrem de celebre. Seya a cântat în deschiderea unui concert de-al Rihannei.

„Vestea m-a şocat şi pe mine. Sinceră să fiu, nu mă aşteptam la un asemenea succes, mai ales la vârsta asta. Şi sunt foarte fericită! În cadrul evenimentului voi cânta piese din repertoriul meu, dar şi una de-a Rihannei, pe care o iubesc mult! Şi nu, încă nu ştiu ce voi purta pe scena din Kazahstan”, spunea Seya.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Josh și Lauren Swickard vor deveni părinți pentru prima oară!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies