Mariana de la Puterea Dragostei încă îl iubește pe Jador! Ce a declarat cântărețul la Survivor 2021?

mariana si jador
Mariana de la Puterea Dragostei încă are sentimente puternice pentru Jador

Mariana Susarenco de la Puterea Dragostei nu l-a uitat pe Jador. Cântărețul a făcut declarații la Survivor 2021.

Jador este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor 2021. Deși are un comportament vulcanic câteodată, lumea încearcă să-i înțeleagă trăirile și să îl ierte pentru ieșirile compulsive.

 

Mariana Susarenco de la Puterea Dragostei încă nu l-a uitat pe Faimos și nu uită vreodată să-și exprime iubirea pe rețelele de socializare, chiar dacă el plânge după Georgiana, femeia cu care s-a iubit ani de zile.

Tânăra plânge zi de zi după Jador, care acum se află în Republica Dominicană.

„M-am săturat să iubesc! Eu deja am inimă de piatră!”, a scris Mariana pe contul său de socializare.

Mariana Susarenco de la Puterea Dragostei încă îl iubește pe Jador

Deși Mariana Susarenco de la Puterea Dragostei își strigă iubirea pentru Jador pe rețelele sociale, cântărețul n-o să poată vreodată fi cu altcineva deoarece este extrem de îndrăgostit de fosta lui iubită, Georgiana.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Toată muzica mea e pentru ea și lumea credea că e pentru alte femei. Tot ce am eu e pentru ea. Îmi doresc ca ea să fie mama copiilor mei, am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu ma iubit cum am iubit-o din tot sufletul. O iubesc din tot sufletul și îmi doresc să mă căsătoresc cu ea, dacă mă așteaptă. Ceea

ce cu siguranță se va întâmpla”, a fost mesajul transmis de Jador la Survivor 2021.

Citeste si: Mariana de la "Puterea Dragostei" a primit inelul de logodnă! Felicitări!

mariana susarenco concurenta
Mariana Susarenco a rămas una dintre cele mai iubite concurente de la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Mariana Susarenco]

Nici Georgiana nu s-a lăsat mai prejos ș i i-a lăsat fostului iubit un mesaj plin de iubire  și apreciere pentru omul care n-o va uita vreodată.

Citeste si: Ce crede mama lui Jador despre Mariana de la Puterea dragostei: „E iubita ta, să ai grijă de ea...”

„Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție. Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

mariana susarenco il iubeste pe jador
Mariana nu se sfiește să arate tuturor cât de mult îl iubește pe Jador de la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Mariana Susarenco]

Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas. Când ai plecat la Survivor, dar de acolodin toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeuana. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet”, a spus Georgiana.

 

Jador nu a mai rezistat când a citit aceste cuvinte și s-a emoționat teribil.

Cântărețul va reuși să treacă mai repede peste toate provocările din Republica Dominicană.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Tatăl lui Jador vorbește despre cearta dintre artist și Culiță Sterp, la Survivor România 2021!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies