Ce a cumpărat Maria Dragomiroiu din primii bani câștigați la aniversarea lui Nicolae Ceaușescu. „Ajungeam acasă doar să văd strălucirea și bucuria din ochii lor.”

Ce a cumpărat Maria Dragomiroiu din primii bani câștigați la aniversarea lui Nicolae Ceaușescu. „Ajungeam acasă doar să văd strălucirea și bucuria din ochii lor.”
Ce a cumpărat Maria Dragomiroiu din primii bani câștigați la aniversarea lui Nicolae Ceaușescu. „Ajungeam acasă doar să văd strălucirea și bucuria din ochii lor.”

Maria Dragomiroiu a povestit despre ce a făcut cu primii bani câștigați la aniversarea lui Nicolae Ceaușescu.

Maria Dragomiroiu, o emblemă și un nume important al muzicii populare din țară, se poate declara fericită și împlinită, atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional, deoarece a început o  frumoasă carieră la o vârstă fragedă și a ținut de fiecare dată să își câștige banii din muncă, prin felul în care încânta publicul cu melodiile sale.

Ce a cumpărat Maria Dragomiroiu din primii bani câștigați de la Nicolae Ceaușescu

Citește și: Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre primul său contact cu Bucureștiul: „Am rămas atât de fascinată. Un copil de la țară care nu văzuse lumină. A fost ceva ca într-o altă lume.”

Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Care este locul unde Maria Dragomiroiu se simte cel mai bine. Unde merge de fiecare dată cu drag: “Mă descalț dacă este vară și umblu desculță, mă umplu de bucurie.”

Invitată în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene, Maria Dragomiroiu a vorbit despre numeroase lucruri din viața ei, printre care a adus în discuție și prima sumă de bani pe care a câștigat-o atunci când era tânără, cântând la aniversarea lui Nicolae Ceaușescu. Aceasta a povestit și care au fost lucrurile cumpărate din banii primiți.  „Acolo era o atmosferă de familie, ciocneam, dansam amândoi. Normal, ca orice om.

Am primit bani de acolo pe cântare, 330 RON, m-am dus și am cumpărat fustă de tergal pentru mama mea, săndăluțe, tăticului nu mai știu exact, și m-am dus cu trenul. Cam cât însemnau 330 RON, salariul lunar era cam de 1200.”, a povestit Maria Dragomiroiu.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Artista a mers pe jos 6 km, în miez de noapte, pentru a duce cadourile părinților ei

Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu[Sursa foto: Facebook]

Fericită cu noile achiziții pe care le-a făcut pentru părinții ei, artista a luat trenul spre casă, în miezul nopții, apoi a mers 6 km pe jos pentru a ajunge la casa părintească și pentru a le oferi celor care i-au dat viață o mică atenție din primii bani munciți de ea.

După ce le-a lăsat cadourile, s-a întors cu următorul tren acasă.  „Atât am primit pentru ce am cântat în seara respectivă la ziua lui Nicolae Ceaușescu. M-am dus acasă la părinții mei cu trenul până la Ionești, după aceea pe jos, 6 km, noaptea, mă piteam prin șanț când trecea câte o mașină, de frică să nu se întâmple ceva. Poți să știi cine te vede? Un copil singur, o fată singură pe marginea drumului.
Ajungeam acasă doar să văd strălucirea și bucuria din ochii lor că văd că le-am făcut și eu un dar din munca mea. Și luăm următorul tren și plecăm acasă.”,
a mai spus Maria Dragomiroiu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Care este locul unde Maria Dragomiroiu se simte cel mai bine. Unde merge de fiecare dată cu drag: “Mă descalț dacă este vară și umblu desculță, mă umplu de bucurie.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies