Ce a declarat Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, despre retragerea din muzică a artistului

florin salam se retrage din muzica
Ce se întâmplă cu cariera muzicală a lui Florin Salam

În ultima vreme, s-a vorbit despre faptul că Florin Salam, se va retrage cât de curând, din muzică. După ce au apărut aceste zvonuri, soția manelistului a decis să explice care este situația.

Roxana Dobre a mărturisit și care este opinia ei cu privire la acest aspect, din viața partenerului ei.

„Aș fi cea mai fericită” Ce crede Roxana Dobre despre retragera lui Florin Salam

roxana dobre
Roxana Dobre[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Zodiac 30 august 2022. Află ce zodie obține imaginea dorită

În lumea muzicală, s-a speculat că Florin Salam urmează să nu își mai continue cariera.

Recent, Roxana Dobre a decis să spună adevărul cu privire la această situație. Soția manelistului a explicat că momentul retragerii lui Salam nu este acum. Mai mult, Roxana a mărturisit că în momentul în care soțul ei va decide să nu mai cânte, acesta o va face într-un mod inedit. Glumind, partenera lui Florin Salam a menționat că ea nu s-ar supăra dacă acest moment ar veni mai rapid.

„Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă”,   a declarat Roxana Dobre.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Care este starea de sănătate a lui Florin Salam

florin salam
Florin Salam[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „A fost eliberată de instanță” Atacatoarea Mirelei Vaida, din nou în libertate

În ultima perioadă, starea de sănătate a artistului, s-a agravat. În presă au apărut și zvonuri false, care spuneau că Florin Salam a murit. În final, situația s-a clarificat, iar soția lui a declarat că vedeta se simte ma bine, chiar dacă nu este în cea mai bună formă a lui.

„Încă nu și-a revenit în totalitate, însă se simte oboseala și acum, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu ajutorul cuiva care vine acasă la noi și se ocupă de el, va fi bine în curând. El este un bărbat puternic și un om muncit. Am trecut cu bine peste toate momentele acelea grele, dar s-a dramatizat puțin situația, pentru că așa suntem noi, românii. Am trecut cu bine peste tot, am luat ce a spus medicul și a fost ok”, a povestit soția lui Florin Salam.

florin salam si roxana dobre
Florin Salam și Roxana Dobre[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Să vedem cât durează” George Simion, despre relația cu Ilinca Munteanu

 

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Copiii din comuna Laloşu sunt dornici sa înveţe şi îşi doresc condiţii decente la şcoala lor din comună

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies