Ce a dezvăluit tatăl Denisei Răducu, la 5 ani de la moartea artistei

Ce a dezvăluit tatăl Denisei Răducu, la 5 ani de la moartea artistei
Ce a dezvăluit tatăl Denisei Răducu, la 5 ani de la moartea artistei

La 5 ani de la moarea sa, familia Denisei Răducu încă suferă după pierderea artistei. Tatăl cântăreței trece prin cea mai mare dramă, de când fiica lui s-a stins din viață, din cauza bolii. Bărbatul a mărturisit că nu este zi în care să nu se gândească la ea.

Tatăl Denisei a povestit cum îi apare în vis fiica lui răposată și care este starea lui de spirit, de când aceasta nu mai este.

„Dar pentru mine este suficient că îmi apare” Ce a declarat tatăl Denisei Răducu

declaratii tatal denisei raducu
Ce a declarat tatăl artistei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Dacă nu riști nu câștigi.” În ce a investit banii Mihaela Cernea, în plin divorț de Costin Craioveanu

În urmă cu 5 ani, decesul Denisei a șocat pe toată lumea, în special pe fanii ei, care îi iubeau muzica. Nici până în prezent, familia și prietenii artistei, nu pot trece peste pierderea ei. Emilian Răducu, tatăl Denisei Manelista, așa cum era numită în showbiz, a povestit cum o visează pe fiica sa.

„Este foarte greu prin ce trec acum! Am rămas cu necazul și cu suferința.

Denisa a fost uitată de lume, așa este în viață! Tot timpul apare ceva nou! O mai visez uneori și atunci când o visez, o visez mică, sprintenă și voioasă, o copilă cam la unsprezece ani. Nu mi-a transmis niciodată vreun mesaj prin vis, dar pentru mine este suficient că îmi apare.”,  a declarat Emilian Răducu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De unde își câștigă Emilian Răducu banii

scandal in familia denisei raducu
Ce scandal a fost provocat în familia Denisei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cu ce se albesc rufele îngălbenite. Ingredientul se află chiar în bucătăria ta

Tatăl Denisei a declarat că duce o viață decentă și își câștigă traiul din agricultură, dar și de la locul său de muncă.

„Acum mă ocup de culesul porumbului, au apărut și roșiile.

Mă descurc cu banii, nu mă plâng, sunt angajat. Nu suntem oameni care să avem bogații, case nu știu de care, dar ne descurcăm. Importantă este sănătatea și vorba bună în familie. Astea sunt cele mai importante lucruri.", a povestit tatăl artistei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Scandal în familia Denisei Răducu, pe motivul averii lăsate

Raducu denisa
Denisa Răducu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: George Simion va avea o nuntă de proporții. La ce costuri se ridică evenimentul cu peste 10.000 de persoane

De asemenea, pe urma cântăreței de manele, familia a primit o avere considerabilă. Denisa avea un apartament în București, o casă în comuna Ștefănești, o mașină de lux și sume mari de bani, din drepturile de autor.

Din nefericire, în familia Denisei au intervenit neînțelegeri, din cauza acestor bunuri. Părinții artistei îl acuză pe fostul ei impresar, Florin Pește, care este și unchiul Denisei, că s-a folosit de drepturile de autor, pentru a își achiziționa o mașină de lux. Mai mult, a fost inițiat un proces.

„Nu știu ce o să se întâmple cu acel proces. A sunat fata mea să întrebe avocații și i-au zis să avem răbdare că se strâng probe.

Adelina moștenește tot de la Denisa: apartamentul și casa pe care o făcea la țară.”, a povestit tatăl Denisei Manelista.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies