Ce a făcut Cristian Comănici după ce s-a cuplat cu Mariana la Puterea Dragostei?

bianca si cristian comanici
Bianca Comănici a mărturisit ce a făcut fratele ei după ce s-a cuplat cu Mariana la Puterea Dragostei

Bianca Comănici a făcut câteva dezvăluiri despre Cristian Comănici, chiar după ce concurentul s-a cuplat cu Mariana la Puterea Dragostei.

Bianca Comănici, sora lui Cristian Comănici, de la Puterea Dragostei, sezonul 3, face câteva mărturisiri picante despre fratele ei. Frumoasa brunetă susține că relația cu Mariana l-a ajutat pe Cristi să fie mult mai calm și mai fericit.

Bianca Comănici, despre Cristian Comănici după ce s-a cuplat cu Mariana la Puterea Dragostei

Bianca Comănici recunoaște că se simte extrem de bucuroasă să-l vadă pe fratele ei fericit și împlinit, acum că este într-o relație cu Mariana la Puterea Dragostei, sezon 3.

„Cristi e liniștit, își vede de treaba lui, nu se ceartă cu fetele. Este fericit, l-am văzut puțin mai schimbat, mai ales că văd că tot își schimbă culoarea părului, s-a apucat de sală de vreo trei săptămâni și tot îmi trimite poze. Mie îmi place felul lui de a fi, bunul simț, e sincer”, spune Bianca Comănici despre fratele ei.

Citeste si: Bogdan Mocanu i-a transmis un mesaj lui Jador de la Survivor 2021, chiar de ziua acestuia: "Mi-e dor de tine"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

mariana puterea dragostei
Mariana și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei s-au sărutat în fața tuturor și au anunțat că formează un cuplu[Sursa foto: Instagram Mariana Danilenco]

Bianca Comănici trece printr-o perioadă la fel de bună ca cea a fratelui ei, numai că pe plan profesional. Frumoasa vedetă prezintă la Kanal D două emisiuni online.

Citeste si: Iancu Sterp a cerut-o de nevastă pe Bianca Comănici? „Am pus deja nunta...”

mariana concurenta puterea dragostei
Mariana Danilenco este una dintre cele mai apreciate concurente de la Puterea Dragostei, sezonul 3[Sursa foto: Instagram Mariana Danilenco]

„Vor fi două emisiuni, una despre zodii, iar cealaltă despre trenduri.

O să discutăm despre orice. O să am un coleg, n-o să vă spun despre cine este vorba. Sunt la început, o să îmi fie destul de greu să prezint pentru că o să fiu prezentatoare, o să am încă doi colegi și invitați. O să fie ceva divin. Sunt extrem de entuziasmată și emoționată. Vreau să interacționați. Aceste live-uri vor fi făcute pentru voi, pentru a vă face să vă simțiți voi bine. O
să fie ceva de genul „Totul despre Puterea dragostei” by Cornelia Ionescu. V-am spus, mă gândesc la emisiunea cu  zodii  pentru că va trebui să interacționați foarte mult. Poate o să ajungem să citim toate comentariile, toate zilele de naștere”, spunea Bianca Comănici acum ceva timp. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Alina Vidican iubește din nou. Fosta soție a lui Cristi Borcea a trecut peste despărțire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies