Ce a făcut iubita lui Culiță Sterp după ce Faimosul a citit mesajul la Survivor 2021? Ce cadou a primit de Ziua Îndrăgostiților

culita sterp mesaj daniela
Culiță Sterp nu și-a putut stăpâni lacrimile la Survivor 2021

După ce Culiță a izbucnit în lacrimi la Survivor 2021, Daniela Iliescu a primit un frumos cadou de Ziua Îndrăgostiților.

Mesajul primit de Culiță Sterp la Survivor 2021 a reprezentant unul dintre cele mai emoționante momente din Republica Dominicană. Faimosul a izbucnit în lacrimi, apoi Daniela Iliescu a primit flori de Ziua Îndrăgostiților.

Daniela Iliescu a primit cadou de Ziua Îndrăgostiților după ce Culiță a izbucnit în lacrimi la Survivor 2021

Culiță Sterp este unul dintre cei mai buni și apreciați concurenți de la Survivor 2021.

Faimosul dă totul pentru echipă, iar motivația cea mai mare o reprezintă femeia care îi va dărui un copil pentru prima oară.

Daniela Iliescu i-a transmis iubitului ei un mesaj extrem de emoționant, ceea ce l-a făcut pe Culiță să izbucnească în lacrimi.

Citeste si: Mama Geta nu îl susține pe Culiță Sterp la Survivor România! Care este motivul? „Eu țin cu Jador!”

Daniela
Daniela a primit un cadou de Ziua Îndrăgostiților[Sursa foto: Instagram]

Deși este un bărbat puternic și greu se lasă doborât, Culiță Sterp nu s-a mai putut abține  atunci când a citit cuvintele transmise de Daniela Iliescu, viitoare mămică.

Citeste si: Tatăl lui Jador vorbește despre cearta dintre artist și Culiță Sterp, la Survivor România 2021!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Iubita lui Culiță i-a spus Faimosului că sarcina decurge bine și că nu trebuie să-și facă griji, totul va fi perfect atunci când se va întoarce acasă.

daniela iliescu gravida
Daniela Iliescu și Culiță Sterp urmează să devină părinți pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

„Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită pentru că ai arătat și lumii ceea ce vedeam eu în tine: un caracter deosebit, un suflet blând și un om ambițios și foarte deștept.

Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și când știu că o să îi povestesc toate astea copilului nostru. Mi-e dor de tine în fiecare clipă, dar sunt foarte liniștită, să nu îți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebele a început să miște, iar la control totul e perfect. Te iubesc!”, au fost cuvintele scrise cu multă emoție de Daniela Iliescu.

Culiță Sterp a dorit să menționeze că va păstra la loc de cinste cuvintele transmise de Daniela Iliescu și că acest lucru îl va ajuta pe viitor, atunci când se va simți fără putere.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După ce Culiță a reușit să citească până la capăt mesajul primit de la iubita lui, aceasta a primit un cadou total neașteptat de Ziua Îndrăgostiților.

Daniela Iliescu a rămas surprinsă să vadă că cineva i-a luat locul lui Culiță într-o zi atât de specială. Cine altcineva să îi trimită flori viitoarei mămici, în afară de cumnatele acesteia?

Geta Sterp și Ileana Sterp au fost cele care i-au făcut o surpriză minunată viitoarei mămici. Daniela Iliescu s-a bucurat peste măsură, așa că a dorit să împartă acest moment cu prietenii de pe Instagram.

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Roxana Vancea, noua mămică din showbiz?! Ce spune focoasa vedetă?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies