Ce a păţit Jador în urmă cu puţin timp? A fost nevoie de intervenţia a 10 agenţi de pază! EXCLUSIV!

Ce a păţit Jador în urmă cu puţin timp? A fost nevoie de intervenţia a 10 agenţi de pază! EXCLUSIV!
Ce a păţit Jador în urmă cu puţin timp? A fost nevoie de intervenţia a 10 agenţi de pază! EXCLUSIV!

Jador, ce a păţit în urmă cu puţin timp? A fost nevoie de intervenţia a 10 bodyguarzi!

Jador are o relaţie specială cu fanii lui. Artistul le este recunoscător susţinătorilor lui pentru tot ce a realizat până acum şi îi consideră pe aceştia o parte importantă din "echipa" lui." Fără iubirea fanilor mei aş fi ca un copil fără protecţia părinţilor", ne-a mărturisit, de curând, solistul.

" Nu exagerez când spun că îmi iubesc susţinătorii şi fanii care ascultă muzica mea.

Mă "hrănesc" cu mesajele lor şi apreciez toate sfaturile, glumele, dar şi criticile constructive. Mereu îmi fac supersurprize şi sunt extraordinar de fericit. Acum, când mă gândesc la momentele respective, am o stare de euforie. E ceva incredibil. Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult. Vreau să le reamintesc că ei îmi dau încredere, multă putere şi inspiraţie, şi împreună o să ajungem din ce în ce mai sus", a mai spus Jador.

Citeste si: Începe războiul! Vezi pentru ce concurent de la Puterea Dragostei s-ar întoarce Simona în casă! "Foarte bine educat" EXCLUSIV!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Jador, ce a păţit în urmă cu puţin timp? Artistul a fost cel care a calmat spiritele!

Ei bine, de curând, la un spectacol al artistului a fost nevoie de intervenţia unui număr mare de agenţi de pază, în jur de 10, pentru că fanii şi, în special, fanele, au sărit pur şi simplu pe solist.

Bodyguarzii au reuşit cu greu să-i domolească pe clienţii localului, iar Jador i-a asigurat că va da autografe şi va face fotografii cu toţi doritorii, după reprezentaţie.

Ca de obicei, artistul s-a ţinut de cuvânt şi a socializat cu fanii lui, aşa că toată lumea a fost mulţumită.

Jador, sărutat cu forţa de o fană, la un concert! "Mi-am dat seama că nu trebuie să judec" 

Artistul a avut parte de o experienţă halucinantă, recent, la unul dintre concertele lui.

Citeste si: Dezvaluiri cutremuratoare despre suferinta din spatele zambetului lui Jador! Artistul a marturisit tot! EXCLUSIV

" Eu am admiratoare foarte frumoase şi mă mândresc cu ele, dar la Iaşi am avut o experienţă care m-a lăsat fără cuvinte. O domnişoară a venit în viteză la mine şi m-a sărutat. Eu am încercat să mă retrag şi în toată nebunia asta, mi-a spart buza. Pe moment am fost şocat, dar mi-am dat seama că nu trebuie să judec. Aşa a înţeles ea să-şi arate simpatia pentru mine", a povestit Jador.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Jador de la Puterea Dragostei a bufnit în plâns! Ce s-a întâmplat după ce Simina s-a logodit cu Alex Zănoagă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies