Dezvaluiri cutremuratoare despre suferinta din spatele zambetului lui Jador! Artistul a marturisit tot! EXCLUSIV

Dezvaluiri cutremuratoare despre suferinta din spatele zambetului lui Jador! Artistul a marturisit tot! EXCLUSIV
Dezvaluiri cutremuratoare despre suferinta din spatele zambetului lui Jador! Artistul a marturisit tot! EXCLUSIV

Dezvaluiri cutremuratoare despre suferinta din spatele zambetului lui Jador! Artistul a marturisit tot! EXCLUSIV

Jador ascunde o drama in spatele zambetului poznas! Artistul ne-a povestit totul, cu sinceritate!

Il vezi mereu zambitor, dornic sa-i binedispuna pe cei din jurul lui si parca emana energie pozitiva oriunde s-ar duce. Jador, unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Puterea Dragostei, caci despre el vorbim, are sute de mii de sustinatori, dar si numerosi fani care-l apreciaza ca artist. 

“Manzul” are mai bine de 500.000

de urmaritori pe Instagram, cea mai mare comunitate a unui cantaret de muzica de petrecere din Romania, concertele vin pe banda rulanta, vizualizarile pe youtube la fel, iar atentia femeilor frumoase il “urmareste” peste tot.

Citeste si: Culiță Sterp a spus adevărul despre despărțirea de Simona de la Puterea dragostei!"Nu am putut rămâne cu ea după ce am ieșit din casă! Mi-a fost imposibil"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Horoscop duminică, 4 august 2019. Ziua revanșei! După o perioadă plină de tristețe, se vede, în sfârșit, fericirea!

Pe scurt, pare ca solistul are o viata de basm. Si cu toate acestea, in spatele zambetului molipsitor se ascund multe griji. Jador are mai multe probleme de sanatate, totul scapand de sub control dupa ce acesta a lesinat in Italia, intr-un aeroport, in urma cu cateva luni.

Oboseala, alimentatia precara si stresul si-au spus cuvantul si astfel protagonistul nostru a decis sa mearga la spital, sa-si faca analizele.

“Sunt foarte suparat de ceva timp. Nu imi place sa ma plang, stiti ca sunt o fire pozitiva, dar eu sunt mereu sincer cu voi si va impartasesc ce am pe suflet. Sunt ingrijorat, stresat, trist, dezamagit si cel mai mult ma macina problemele de sanatate pe care le am.

Trebuie sa ma operez de fiere, am gastrita...Ma voi duce sa-mi fac un control mai amanuntit, dar meseria mea nu prea imi permite sa-mi schimb stilul de viata...Cum va ziceam, nu ma simt bine deloc, sper sa treaca mai repede toate cumpenele acestea. Pana atunci, ma hranesc cu mesajele “jadorasilor” mei si ma simt iubit, apreciat si protejat in fiecare moment stiind ca ei sunt mereu alaturi de mine”, a declarat indragitul cantaret.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies