Ce a postat Andreea Raicu pe rețelele de socializare. Fanii au fost uimiți

Ce a postat Andreea Raicu pe rețelele de socializare. Fanii au fost uimiți
Ce a postat Andreea Raicu pe rețelele de socializare. Fanii au fost uimiți

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune, iar de-a lungul timpului a reușit să își creeze o comunitate foarte mare de persoane care o susțin și îi sunt alături la fiecare pas. Iată ce a postat vedeta pe rețelele de socializare!

În urmă cu puțin timp, vedeta a răspuns la o întrebare la care nu se aștepta nimeni și a mărturisit că se pregătește să devină mama.

Citește și: Andreea Raicu, adevărul despre aparițiile „retușate” din perioada de glorie: „După ce corectam toate pozele până eram perfectă, mă uitam în oglindă”

Ce a postat Andreea Raicu pe rețelele de socializare

Din momentul în care a luat decizia să se retragă din televiziune, viața Andreei Raicu s-a schimbat radical. În momentul actual, vedeta ține cursuri de nutriție, beauty, fashion, chiar și dezvoltare personală.

Pe lângă aceste lucruri, este o femeie de afaceri care are parte de un real succes, iar business-ul ei cu articole vestimentare și accesorii merge foarte bine.

Andreea Raicu e pregătită să devină mama

Vedeta este împlinită pe plan profesional și pare că este pregătită să aducă pe lume un copil și să îi ofere tot ce are mai bun. În urmă cu puțin timp, ea a răspuns la o întrebare la care nimeni nu se aștepta și a dezvăluit că este pregătită să devină mama.

După ce a publicat câteva imagini în care apare în costum de baie, și în care pare că are o burtică de gravidă, întrebările fanilor au apărut la scurt timp.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

”Ești însărcinată?

Aș vrea eu.

Ești însărcinată? Așa pare în această poză!

Cu mango sticky rice.”, au fost răspunsurile Andreei Raicu.

Cu toate că nu este însărcinată, Andreea Raicu a confirmat că își dorește un copil.

Nu este prima data când vedeta abordează un astfel de subiect, deoarece în urmă cu mai mult timp, în cadrul unei emisiuni TV, a spus că s-ar putea să aibă un copil cât de curând.

„Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva.(...)

Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”, a spus atunci vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Ce a postat Andreea Raicu pe rețelele de socializare
Ce a postat Andreea Raicu pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Andreea Raicu, despre rolul de femeie de afaceri

În urmă cu ceva vreme, pe Instagram, Andreea Raicu a spus că este o femeie care stă foarte mult în minte și consideră că acest lucru face parte din personalitatea ei.

„Eu recunosc că sunt o femeie care stă foarte mult în minte și cred că asta ține și de personalitatea mea, dar și de ceea ce fac și mi-a fost foarte greu să mă împac cu acest lucru pentru că uneori e foarte obositor să analizezi atât

de mult, să fii tot timpul atent la lucruri, să fii tot timpul în cap și să analizezi. A trebuit să accept și să văd ce pot face cu asta în așa fel încât să fiu în corp, ca să fiu prezentă și să fiu atentă la tot ce mă înconjoară și asta fac cu ajutorul meditației și cu ajutorul conștientizării al fiecărui lucru pe care îl fac în fiecare moment.” , a mai spus Andreea Raicu.

Citește și: Andreea Raicu, adevărul despre aparițiile „retușate” din perioada de glorie: „După ce corectam toate pozele până eram perfectă, mă uitam în oglindă”



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Andreea Raicu, adevărul despre aparițiile „retușate” din perioada de glorie: „După ce corectam toate pozele până eram perfectă, mă uitam în oglindă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies