Ce a postat Oana Zăvoranu, la scurt timp după ce Pepe a anunțat că divorțează de Raluca: „Oile rătăcite...”

Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu, prima reacție despre divorțul lui Pepe

Vedeta a fost extrem de acidă pe contul său de socializare. Ce o deranjează pe fosta soție a lui Pepe.

La scurt timp după ce Pepe a anunțat că mariajul cu Raluca Pastramă a ajuns la final, mulți s-au întrebat cum va reacționa fosta lui soție, Oana Zăvoranu.

Oana și Pepe s-au despărțit în anul 2011 cu mare scandal, după ce vedeta a fost prinsă înșelându-l cu un cunoscut om politic. Pepe a pus punct căsniciei și a cunoscut-o pe Raluca Pastramă, alături de care a întemeiat o familie extrem de frumoasă.

În stilu-i caracteristic, Oana Zăvoranu a decis aseară să comunice cu fanii săi și să transmită un mesaj neașteptat. Vedeta a postat pe contul său de Instagram un mesaj legat de masca de protecție, pe care refuză să o poarte. Oana Zăvoranu consideră că cei care o poartă ar fi, de fapt, niște „oi rătăcite”.

„Eu nu port masca nici a dracu..

Nu pot deveni aberant o botnițăreasă, cum fac toate oile rătăcite”, a fost mesajul postat de divă pe rețelele de socializare!

Citeste si: Oana Zăvoranu face dezvăluiri. I s-au furat mulți bani acum ceva timp

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Vă mai amintiți cum profesorul pedepsea toată clasa din cauza unui prost? E, așa e și cu carantina!”, a continuat Oana.

Pepe a anunțat joi seară divorțul de Raluca Pastramă, după 8 ani

Cei doi au decis să se separe în urmă cu două săptămâni și, deși au încercat să repare lucrurile, și-au dat seama că mariajul a ajuns la final.

Citeste si: Pepe și Raluca Pastramă divorțează, după 8 ani! Ce i-a făcut artistul în urmă cu 8 ani

„Vreau să va fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi.. E trist totodată, dar adevărat! Eu, alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând! Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro...

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Raluca si Pepe
Raluca si Pepe divorteaza[Sursa foto: Facebook]

A hotărât să pună punct relației și în momentul acesta nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Adra de când a hotărât acest lucru după toate cele discutate și multele încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine! Chiar ne înțelegem foarte bine pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asusmat această separare! Și vrem să ne creștem frumos copii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri! Cel mai greu

ne-a fost să le explicăm copiilor.

După ce am trecut acest prag, va mărturisesc că restul nu mai contează, sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu comentați prea mult, să nu speculati prea mult, să nu existe motive între ghilimele prin presă pentru că noi știm ce este mai bine în familia noastră! Cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră..

cât de mult am crezut în ea ...și cum s-a terminat! Și vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copii noștri! Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față fiind de comun accord că așa a trebuit să fie, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații.

Din punctul meu de vedere nu există un motiv major, nu există un motiv real dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate.. Ce putem să facem?! Am încercat, am făcut tot posibilul.. dacă nu se poate, nu se poate… Sper din suflet să înțelegeți de ce am făcut acest anunț, pentru că am început evident dupa doua, trei saptamani de când nu mai locuim împreună să primim telefoane de la prieteni, de la frați, de la familie, de la necunoscuți.. mesaje inclusiv pe chat, pe live-urile mele, pe la “Bar Online”.. Deja mă simțeam prost și simțeam că peste trei, cinci zile văd un articol în nu știu ce publicație și un motiv eventual.. a două zi și tot așa și o camera în fața mea… Nu! E mult! Eu cu Raluca comunicăm foarte bine! Ne vedem zilnic și copiii sunt în fiecare zi la grădiniță! Dorm și cu mine și cu Raluca! Raluca îi aduce la mine acasă, eu mă duc și îi iau de la grădiniță și tot așa… Avem o comunicare perfectă și nu ne vom certa niciodată! Știm exact ce am decis și sunt deciziile noastre! Cam atâta am avut de spus! Mulțumesc mult de tot și sper să ne respecati decizia și să ne înțelegeți!”, a încheiat artistul vizibil afectat.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Pepe și Raluca Pastramă divorțează, după 8 ani! Ce i-a făcut artistul în urmă cu 8 ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies