Pepe și Raluca Pastramă divorțează, după 8 ani! Ce i-a făcut artistul în urmă cu 8 ani

Pepe și Raluca divorțează
Pepe și Raluca divorțează după 8 ani de căsnicie

Totul a ieșit la iveală abia acum, după ce Pepe a anunțat că mariajul său cu Raluca Pastramă a luat sfârșit.

Vestea momentului în showbiz! Joi seară, Pepe a anunțat pe contul său de Youtube că el și soția sa, Raluca Pastramă, divorțează după 8 ani de căsnicie.

Deși mulți îi vedeau pe cei doi împreună până la adânci bătrâneți, artistul a decis să facă anunțul neașteptat, înainte să se afle din alte surse.

Pepe s-a mutat deja din casa în care locuia cu Raluca și cu cele două fetițe ale lor, iar prietenii și familia începuseră să se îngrijoreze.

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”, a spus Pepe pe canalul său de YouTube!

Pepe a mai ținut să precizeze că între el și Raluca nu a existat un motiv major care a dus la despărțire și că au existat încercări numeroase de a repara situația, fără succes, însă.

Citeste si: Soția lui Pepe, Raluca Pascu, însărcinată pentru a treia oară? Cum a fost surprinsă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații.

Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul.”

Pepe și Raluca divorțează
Pepe și Raluca divorțează după 8 ani[Sursa foto: Facebook]

Raluca a răspuns celor mai indiscrete întrebări

În urmă cu ceva timp, Pepe a realizat un vlog alături de Raluca, în care tânăra a fost nevoită să răspundă întrebărilor fanilor.

Printre ele, s-a aflat și întrebarea despre cum a fost cerută de soție de către Pepe, iar răspunsul său a fost unul de-a dreptul surprinzător.

Citeste si: Pepe se află într-o situație critică din cauza COVID-19. Iată ce a pățit artistul: „Am pierdut tot”

Raluca a dezvăluit că nu s-a așteptat niciodată ca Pepe să nu facă pasul acesta, la care visează orice tânără și că nu va uita niciodată și nu va ierta cum s-au desfășurat lucrurile.

În schimb, Pepe s-a apărat și a spus că a fost atât de prins cu pregătirile pentru nuntă, încât a uitat să facă și acest pas.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Daniela Crudu a vorbit despre căsătorie! "Și un gagic de-al meu dacă mă stresa prea tare, schimbam cartela! Marș!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies