Pepe se află într-o situație critică din cauza COVID-19. Iată ce a pățit artistul: „Am pierdut tot”

pepe, situație critică, covid-19, solistul, afacerile
pepe, situație critică, covid-19, solistul, afacerile

Pepe este unul dintre artiștii care se află într-o situație citică din cauza pandemiei de coronavirus. Afacerile sale au avut de suferit în această perioadă, solistul fiind nevoit să își închidă toate business-urile.

Pepe a fost foarte afectat de criza provocată de COVID-19, mai ales în plan financiar. Artistul și-a anulat concertele și aparițiile, și a închis inclusiv cele două afaceri pe care le conducea: grădinița și salonul de înfrumusețare.

Citeste si: Pepe, reacţie neaşteptată după ce a primit un mesaj de la Oana Zăvoranu! "Amintiri frumoase"

Cu toate acestea, Pepe este pozitiv și așteaptă ca totul să revină pe un făgaș normal, pentru a-și putea relua activitatea și pentru a repune pe picioare afacerile sale.

Mai mult decât atât, solistul a considerat de bun augur să își anuleze concertele și aparițiile până ca autoritățile să introducă această măsură obligatorie, pentru că este o persoană responsabilă.

pepe, situație critică, covid-19, solistul, afacerile
pepe, situație critică, covid-19, solistul, afacerile

”Abia aștept să se termine şi să încercăm să reparăm ce s-o strica în toată această perioadă. Chiar dacă sună rău, concertele au fost şi sunt ultima grijă. Am amânat concerte şi le-am reprogramat cu mult înainte să nu mai fie voie.

Aşa mi s-a părut responsabil. Şi tot aşa, am închis şi grădiniţa şi salonul. Am zis că nu are nici un sens să riscăm şi să ajungem la altele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În aceste condiţii nu ştiu cât s-a pierdut financiar în această perioadă fiindcă nu am făcut calculul, dar s-a pierdut tot.

Când s-o relua treaba, vedem ce şi cum. Până atunci însă… #stamacasa”, a mărturisit Pepe, potrivit Ciao.

Citeste si: Povestea de dragoste ascunsă dintre Oana Zăvoranu și Mircea Badea: „Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat?”

Pepe încă susține concerte, dar s-a mutat online. Încearcă să le aducă un motiv de bucurie fanilor

În aceste momente grele pentru toată lumea, Pepe încearcă să le fie alături fanilor săi, în mediul online.

Astfel, solistul a mărturisit că percepe toate aceste întâlniri, cu fanii, ca pe o seară între prieteni, sau chiar în familie. În fiecare Duminică, Pepe cântă pentru internauți, pentru a nu-și pierde antrenamentul, având în vedere că nu poate face repetiții, alături de colegii săi de trupă.

pepe, situație critică, covid-19, solistul, afacerile
pepe, situație critică, covid-19, solistul, afacerile

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Şi înainte de toată treaba asta mă întâlneam cu prietenii mei online însă acum având mai mult timp o fac mai des, măcar o dată pe săptămână. Înainte să se blocheze tot chiar am apucat să facem nişte repetiţii online cu aproape toată trupa. Am observat că încep să se adune din ce în ce mai mulţi ceea ce nu poate decât să mă bucure. Din păcate, nu mai am cum să mă întâlnesc cu baieţii fiindcă nici nu avem voie şi nu ar fi indicat oricum dar am continuat să cânt pentru fanii mei cu backing tracks.

Cred şi sper ca duminică de duminică să ne rămână obiceiul şi să ne găsim acolo pe YouTube pentru o seară ca între prieteni, în familie, la un pahar de vorbă”, a continuat solistul.

Citeste si: Incredibil, ce ascundea soţia lui Pepe sub haine! Raluca este o adevărată bombă sexy în costum de baie! Paparazzii au încremenit când au văzut-o la plajă!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Incredibil, ce ascundea soţia lui Pepe sub haine! Raluca este o adevărată bombă sexy în costum de baie! Paparazzii au încremenit când au văzut-o la plajă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies