Ce a postat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare. Artistul nu a uitat că a plecat de jos

Ce a postat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare. Artistul nu a uitat că a plecat de jos
Ce a postat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare. Artistul nu a uitat că a plecat de jos

Tzancă Uraganu este un unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, care are un succes foarte mare și piesele sale fac furori oriunde. Cu toate acestea, el încă este un om modest și nu a uitat de unde a plecat.

Tzancă Uraganu a postat o fotografie emoționantă cu casa în care a crescut și bunica sa. Artistul a reușit să își emoționeze toți fanii, după ce a publicat această imagine.

Citește și: „Timpul vindecă totul.” Cum a reacționat Florin Ristei, după ce s-a zvonit că el și Naomi Hedman nu mai formează un cuplu

Ce a postat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare

Artistul a declarat că a crescut mai mult alături de bunica lui și că îi este foarte recunoscător pentru tot ceea ce a făcut pentru el. Acesta a mai menționat că femeia s-a stins din viață în urmă cu mai mulți ani.

„Casa în care am crescut la bunica mea! Scuze că n-am menționat, dar nu mai trăiește de câțiva ani'', a scris Tzancă Uraganu.

Citește și: Frații Andrew și Tristan Tate, declarații despre banii pe care îi produceau. Au avut ieșiri cu multe vedete de la noi

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce a postat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare
Ce a postat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]
Ce a postat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare
Ce a postat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Manelistul a vorbit despre copilăria sa

Artistul a declarat că nu a fost bogat, dar părinții s-au străduit să-i ofere tot ce are nevoie și să nu ducă lipsă de ceva.

„Păi normal, cu părinții trebuie să ai mereu o relație frumoasă. E normal că așa trebuie să fii cu părinții, niciodată nu trebuie să-i lași. Așa cum ei au fost mereu lângă noi când eram mici și voiau să avem tot ce este mai bun, așa trebuie să avem, noi grijă de ei acum. Nu pot să spun că am avut tot ce mi-am dorit când eram mic, dar nici săraci așa nu am fost.

Am avut strictul necesar, nici mult și nici puțin. A fost cât trebuia!", a declarat Tzancă Uraganu.

Tzanca Uraganu a reușit să își creeze o comunitate foarte mare de persoane care îl susțin și îi sunt alături în fiecare moment. El este foarte apreciat de oamenii din jur, iar fiecare melodie pe care o scoate reușește să facă furori.

Cu toate acestea, Tzancă Uraganu este un om sincer și simplu, care a avut mereu grijă să își bucure comunitatea și să nu își dezamăgească persoanele dragi, dar și susținătorii.

Citește și: Tzancă Uraganu se află într-un scandal monstru, de Revelion. Ce a făcut cântărețul

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Să ajungă și la oamenii de cultură oripilați de manelele din spitale.” Ce gest a făcut Florin Salam pentru un băiat de 12 ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies