Frații Andrew și Tristan Tate, declarații despre banii pe care îi produceau. Au avut ieșiri cu multe vedete de la noi

Frații Andrew și Tristan Tate, declarații despre banii pe care îi produceau. Au avut ieșiri cu multe vedete de la noi
Frații Andrew și Tristan Tate, declarații despre banii pe care îi produceau. Au avut ieșiri cu multe vedete de la noi

Frații Andrew și Tristan Tate se află în prezent în centrul unui scandal de proporții, după ce au primit acuzații despre trafic de persoane și viol. Cei doi au fost reținuți joi seară, timp de 24 de ore.

Frații Andrew și Tristan Tate,  de-a lungul vremii, au avut numeroase apariții prin presă, alături de vedete de la noi, dar și cu mașinile lor de lux. Însă, nu este pentru prima oară când aceștia au probleme cu legea. În anul 2021, Andrew sau Cobra Tate, așa cum i se mai spune, ar fi fugit după ce polițiștii spanioli ar fi încercat să-l oprească în trafic. Mai apoi, aceștia l-au găsit la hotel și l-au amendat.

Totodată, acum câțiva ani, Tristan Tate a avut o relație amoroasă cu Bianca Drăgușanu. Amândoi se afișau împreună la evenimentele mondene, însă povestea lor de iubire nu a durat foarte mult. Vedeta a mărturisit după despărțire că regretă relația pe care a avut-o cu acesta.

„Câteodată mă îndrăgostesc o dată pe săptămână. Nu, nu folosesc Instagramul ca să agăț femeile, dar bifa albastră a venit pentru că sunt luptător, sunt sportiv și am o activitate sportivă intensă, care poate fi verificată pe Instagram.

Nu este ceva de care mi-a păsat sau am urmărit”, spunea Tristan Tate.

Citește și: ”Nu dau de ei.” Gina Pistol, reacție după ce a ajuns victima unei escrocherii. Vedeta dorește să acționeze în instanță împotriva lor

Frații Andrew și Tristan Tate, declarații despre banii pe care îi produceau[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”După ani de căutare...” Dana Criminala, imaginile publicate cu Leo de la Strehaia, după ce a dat vestea că soțul ei a ieșit din operație

Otilia Bilionera, întâlnire cu Tristan Tate

Mai mult decât atât, la scurt timp după despărțirea de Bianca Drăgușanu, bărbatul a fost văzut la întâlnire cu o altă vedetă de la noi din țară. Tristan Tate a ieșit la masă cu Otilia Bilionera, iar la vremea aceea s-a vehiculat faptul că ar fi avut o relație. În urmă cu 4 ani, cântăreața a declarat că l-a cunoscut pe Tristan prin intermediul unor prieteni comuni.

Lidia Buble a fost și ea surprinsă în oraș cu Cobra Tate. După separarea de Răzvan Simion, în presă au apărut fotografii cu Lidia Buble și Cobra Tate, în timp ce se aflau la un restaurant din București. S-a speculat că cei doi ar forma un cuplu. La un moment dat au apărut chiar și poze cu artista și Andrew Tate în timp ce erau extrem de apropiați, iar el era la bustul gol.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: “Oamenii aceștia încă sunt în libertate.” Tzancă Uraganu, țepuit de un bărbat. Manelistul a rămas fără bolidul de lux

Frații Andrew și Tristan Tate, declarații despre banii pe care îi produceau[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Am muncit foarte mult.” Connect-R a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza problemelor de sănătate

Alexandra Stan și Tristan Tate, poze indecente împreună

Alexandra Stan și Tristan Tate au avut o relație de scurtă durată, însă bărbatul a făcut publice imagini indecente cu artista. La vremea respectivă, Alexandra Stan a reacționat și nu a negat legătura pe care a avut-o cu acesta. Mai exact, Tristan Tate a trimis presei în urmă cu un an o fotografie cu el și Alexandra Stan, unde artista a fost surprinsă fără sutien.

„Este foarte trist că, în 2021, încă se dau poze din intimitate la presă. Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat. Cred că ar trebui fiecare să își vadă de treaba lui, separat”, spunea Alexandra Stan pentru Cancan.

Frații Tate, dezvăluiri despre copilărie și bani

În cadrul unui interviu, fostul partener al Biancăi Drăgușanu a susținut că a avut o copilărie cu multe lipsuri, și de cele mai multe ori erau umiliți la școală deoarece nu aveau o situație financiară foarte bună.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Provin dintr-o familie săracă, mama nici nu avea mașină. Ceilalți copii râdeau de mine, dar nu-mi păsa. Când ploua mergeam la școală ud. Să fii sărac este o metodă bună pentru a avea succes financiar” , a spus Tristan Tate.

Cei doi frați au mai precizat faptul că au existat momente când nu au avut bani să își achite chiria. Andrew și Tristan Tate au spus că viața lor s-a schimbat radical în momentul în care au intrat în ring și au început să câștige bani datorită sportului.

„Când am intrat în ring să lupt, eram un kick-boxer cu o centură neagră în judo și fără pic de experiență în MMA. Dar eram falit. Eram atât de sărac că nu îmi puteam plăti nici măcar chiria. Omul cu care luptam câștigase deja cinci lupte la profesioniști și rămăsese fără adversar. Eu eram atât de disperat să fac niște bani încât am acceptat imediat să lupt cu el. Când am acceptat să mă bat, cel care organiza lupta mi-a spus că cel care câștigă ia toți banii, iar pierzătorul – nimic. Am fost de acord. Tristan m-a întrebat de ce fac asta, mi-a spus că nu ne putem permite să plătim chiria și dacă pierd e și mai rău. Șase ani mai târziu eram deja de patru ori campion mondial și multimilionar”, a povestit Cobra Tate.

Citește și: “Când a murit s-a rupt lumea în două.” Alexandra Ungureanu, mărturisiri emoționante despre decesul tatălui ei

Frații Andrew și Tristan Tate, declarații despre banii pe care îi produceau[Sursa foto: Instagram]

În prezent, frații Tate sunt reținuți pentru 24 de ore. Tristan și Andrew Tate au fost duși joi la audieri, la sediul DIICOT, unde sunt suspectați de constituire de grup infracțional organizat care folosea femei pentru clipuri destinate adulților, conform informațiilor Libertatea. Cei doi frați britanici au fost reținuți timp de 24 de ore.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

”După ani de căutare...” Dana Criminala, imaginile publicate cu Leo de la Strehaia, după ce a dat vestea că soțul ei a ieșit din operație

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies