”Nu dau de ei.” Gina Pistol, reacție după ce a devenit victima unei escrocherii. Vedeta dorește să acționeze în instanță împotriva lor

”Nu dau de ei.” Gina Pistol, reacție după ce a devenit victima unei escrocherii. Vedeta dorește să acționeze în instanță împotriva lor
”Nu dau de ei.” Gina Pistol, reacție după ce a devenit victima unei escrocherii. Vedeta dorește să acționeze în instanță împotriva lor

Gina Pistol a fost victima unei înșelăciuni în mediul online. Iată ce a pățit vedeta!

Gina Pistol se numără printre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta a reușit să cucerească publicul prin frumusețea, carisma și sensibilitatea ei. Emisiunile pe care le prezintă ajung rapid unele dintre cele mai vizionate.

Gina Pistol, victima unor escroci

Crăciunul a venit cu un cadou foarte neplăcut pentru Gina Pistol. Conform Playtech, prezentatoarea a fost victima unor escroci care i-au folosit imaginea pentru a promova un produs de slăbit fără ca vedeta să știe acest lucru.

Partenera de viață a lui Smiley și-a anunțat admiratorii pe platformele de socializare de ceea ce s-a petrecut și că poza postată a fost editată, astfel încât să pară că ea promovează acele capsule.

„Poate mă contactează și pe mine cineva de la acest brand ca să-mi explice cum au decis să-mi folosească pozele/ imaginea fără acordul meu. Plus că această poză este făcută în photoshop.

Wtf”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Citește și: Gina Pistol, victima unei înșelăciuni! Mesajul publicat de prezentatoarea TV, în mediul online

Gina Pistol, reacție după ce a ajuns victima unei escrocherii[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: ,,Acum îmi vine să plâng.” Gina Pistol, despre primul an de relație cu Smiley

Astfel, imediat după ce a descoperit că imaginea i-a fost folosită fără să își dea acordul, frumoasa prezentatoare și-a sunat avocatul. În respectiva reclamă sunt folosite imagini cu vedeta în perioada în care aceasta avea câteva kilograme în plus, iar firma s-a folosit și de un interviu imaginar în care prezentatoarea povestea cum a putut să slăbească cu ajutorul pastilelor și a renunțat la nutriționiști.

O altă vedetă a fost victima acelorași escroci

Cu toate astea, pe lângă Gina Pistol, o altă vedetă din țară a fost victima acelorași escroci. Este vorba de artista Adda. Artista a încercat să comande produsul pentru a da de cei care se află în spatele acestei escrocherii, însă, din nefericire nu a reușit. Prezentatoarea TV a mărturisit că este o filieră care se ocupă cu acest lucru.

„Mi-au furat pozele, fără să mă întrebe nimic.

Și Adda a pățit la fel. Este o filieră Ucraina-Albania-Romania. Nu dau de ei. Plus că produsul este dubios. Dar nu ai ce să le faci”, a mărturisit vedeta.

Citește și: “M-am simțit vizată.” Gina Pistol a făcut declarații despre Dana Budeanu

Gina Pistol, reacție după ce a ajuns victima unei escrocherii[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Eu sunt opusul lui.” Gina Pistol, dezvăluiri despre cum a reușit să îl cucerească pe Smiley. Prezentatoarea a menționat toate detaliile



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

,,Acum îmi vine să plâng.” Gina Pistol, despre primul an de relație cu Smiley

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies