,,Acum îmi vine să plâng.” Gina Pistol, despre primul an de relație cu Smiley

,,Acum îmi vine să plâng.”  Gina Pistol, despre primul an de relație cu Smiley
,,Acum îmi vine să plâng.” Gina Pistol, despre primul an de relație cu Smiley

Gina Pistol și Simley formează un cuplu de mai bine de șapte ani, iar cei doi au reușit să își formeze o familie frumoasă și fericită, mai ales după ce micuța Josephine a apărut pe lume.

La început, cei doi și-au ținut relația destul de privată, dar în ultimii ani au început să fie mai transparenți. În urmă cu puțin timp, Gina Pistol a vorbit despre începuturile relației cu celebrul artist.

Citește și: “Nu m-a dorit mama, și eu de aia am gura strâmbă.” Drama prin care a fost nevoit să treacă magicianul Robert Tudor

Gina Pistol, despre primul an de relație cu Smiley

Gina Pistol și Smiley au întâmpinat multe obstacole pe parcursul relației, iar la început lucrurile nu au fost chiar roz pentru prezentatoarea TV.

Cei doi sunt diferiți, deoarece artistul este o fire mai introvertită, iar Gina Pistol mai extrovertită. Prezentatoarea TV a mărturisit că Universul a vrut să o învețe o lecție, mai exact, lecția răbdării, iar din acest motiv a trebuit să se tempereze și să meargă în același ritm cu partenerul său, lucru care nu a fost deloc ușor.

Cu toate că la început i s-a părut imposibil, Gina Pistol a învățat să aibă răbdare, iar în momentul actual nu regretă niciuna din acțiunile ei, deoarece consideră că Smiley este sufletul ei pereche și este mai mult decât fericită.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Mi-a luat ceva timp.

Deci, m-a atacat psihologic Andrei, în primul an de relație. Andrei este un om foarte mișto, dar e un pic mai introvertit. Foarte greu te lasă să intri în sufletul lui, iar îi spuneam… Cred că universul mi te-a trimis ca să învăț lecția răbdării, pe care nu o aveam deloc. Eu cred că eram acolo în sufletul lui, dar a vrut să-mi arate […]. La începutul relației, când nu aveam eu răbdare, pentru că eu trebuia să știu clar care e următorul pas, așa funcționam eu ca om, era ceva care-mi spunea, ai răbdare! Și acum, uitându-mă în urmă, înțeleg
de ce a trebuit să am răbdare. Andrei e fix omul acela de care eu aveam nevoie. Acum îmi vine să plâng”,
a declarat Gina Pistol în cadrul unui podcast.

Gina Pistol, despre primul an de relație cu Smiley
Gina Pistol, despre primul an de relație cu Smiley[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gina Pistol și Smiley s-au logodit în secret?: „Inelul de logodnă, cu ditamai piatra pe el”

Cum a fost prima întâlnire dintre cei doi

La prima întâlnire, Gina Pistol l-a invitat pe artist la ea acasă și i-a gătit gomboți. Preparatul a fost de-a dreptul delicios, iar Smiley a fost cucerit.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Noi vorbeam așa… ne recomandam filme, una alta, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat. Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul. Vrei să-ți fac? Când mă întorc în Bucureși îți fac? I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni.

El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine. Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe Youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia”, a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol, despre primul an de relație cu Smiley
Gina Pistol, despre primul an de relație cu Smiley[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Motivul pentru care Gina Pistol a plecat în prima vacanță alături de Josephine, fără Smiley. Ce a declarat prezentatoarea TV

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

“Pentru că altfel nu există o relație, ci doar o păcăleală!”. Care sunt sfaturile pe care Andreea Marin le oferă tinerelor din ziua de astăzi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies