Motivul pentru care Gina Pistol a plecat în prima vacanță alături de Josephine, fără Smiley. Ce a declarat prezentatoarea TV

Gina Pistol si Smiley
Gina Pistol si Smiley

Gina Pistol a fost în prima vacanță alături de micuța Josephine. Prezentatoarea TV a ales litoralul românesc, dar se pare că Smiley nu a fost alături de cele două. Vedeta a măturisit care este motivul pentru care artistul nu a mers cu ele.

Gina Pistol și Smiley au o relație foarte frumoasă și sunt doi oameni împliniți. Împreună au o fiică pe nume Josephine, iar recent, cele două au mers într-o vacanță.

Gina Pistol si Smiley
Gina Pistol si Smiley[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce a spus Emily Burghelea despre sexul bebelușului. Vedeta a împărtășit totul cu fanii

Motivul pentru care Gina Pistol a plecat în vacanță fără Smiley

Gina Pistol a mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV, că Smiley nu a putut merge în vacanță alături de ea și Josephine, deoarece a avut concerte, dar și filmări pentru anumite emisiuni.

Chiar dacă Smiley a lipsit din peisaj, Gina Pistol a declarat că cea mică s-a simțit foarte bine, mai ales că în locul unde au fost s-au aflat foarte mulți copii și a avut cu cine să se joace.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cu toate că de această data Smiley nu a putut să fie alături de cele două, Gina Pistol a plănuit o vacanță, unde vor merge toți trei, în luna ianuarie. Prezentatoarea TV a mai menționat faptul că în momentele în carea ea și artistul sunt ocupați, o femeie are grijă de cea mica.

„I-a plăcut foarte mult (n.r lui Josephine) și erau foarte mulți copii!(...) Și mama (n.r au fost ele două în vacanță și mama vedetei). Andrei nu a putut veni. A avut concerte, filmări... Vom mai avea vacanțe, sper eu. Cred că în ianuarie o să plecăm toți trei la soare, la mare, dar cât a fost vara asta, din păcate, nu am avut ocazia să mergem toți trei...

Și el a avut de filmat emisiunile lui, a avut concerte... Noi ne pregătim pentru un nou sezon al unei emisiuni. Avem o doamnă care ne ajută (n.r să stea cu Josephine)”, a mărturisit Gina Pistol, în cadrul unei emisiuni TV.

Cum se descurcă Gina Pistol cu micuța Josephine

Gina Pistol este cu adevărat o mama model pentru micuța Josephine.

Prezentatoarea TV se descurcă foarte bine, atunci când vine vorba de creșterea micuței, deși în urmă cu ceva timp a recunoscut faptul că nu prea mai are energie, nu uită niciodată să fie o mama bună.

Smiley are mare grijă să o ajute pe vedetă, mai ales atunci când este obosită și sunt foarte atenți la creșterea micuței.

Gina Pistol si micuta Josephine
Gina Pistol si micuta Josephine[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Liviu Teodorescu: „Nu a fost o chestie artificială”

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Fiica lui Ilie Năstase are probleme cu banii. Femeia a făcut declarații cutremurătoare despre relația cu tatăl ei

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies