Gina Pistol și Smiley, căsătoriți în secret? Cum s-a dat de gol prezentatoarea TV

Gina Pistol și Smiley, căsătoriți în secret?
Gina Pistol și Smiley, căsătoriți în secret?

Frumoasa prezentatoare TV a scăpat un detaliu foarte interesant într-una dintre postările de pe rețelele de socializare. Cum s-a intitulat iubita lui Smiley?

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi au devenit în urmă cu doar câteva luni părinții unei fetițe minunate, iar de atunci toți se întreabă când au de gând să facă și pasul cel mare, acela de a păși în fața altarului și a-și jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Citeste si: Cine este Gina Pistol. „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind”

Gina Pistol și Smiley, căsătoriți în secret?
Gina Pistol și Smiley, căsătoriți în secret?[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit în secret?

Prezentatoare TV a scăpat, însă, un detaliu total neașteptat. Într-una dintre postările sale de pe rețelele de socializare, vedeta s-a autointitulat „logodnica lui Smiley”, iar fanii au rămas profund surprinși.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Contextul a fost, în schimb, altul.

Partenera lui Smiley nu a fost notată în topul realizat de Premiile Radar de Media 2022, dar a făcut haz de necaz și făcut o așa-numită listă cu „Cea mai sexy vedetă feminină”, în care s-a inclus doar pe ea sub mai multe denumiri.

„Gina Pistol", "Georgeta Pistol", "eu", "tot io", "fata lu’ mama", "iubita lui Smiley", „mama la Josephine”, "sora lu’ George", "logodnica lu’ Andrei Tiberiu Maria”.

Citeste si: Smiley și Gina Pistol se căsătoresc? Declarațiile făcute de artist: „Cu acte și fără...”

Gina Pistol și Smiley, căsătoriți în secret?
Gina Pistol și Smiley, căsătoriți în secret?[Sursa foto: Instagram]

Smiley și partenera lui se consideră deja căsătoriți

Cei doi nu au făcut niciun anunț cu privire la o eventuală nuntă, eveniment pe care cu toții îl așteaptă. Gina Pistol și Smiley se consideră deja soț și soție și văd un astfel de eveniment ca pe o formalitate pe care trebuie să o bifeze la un moment dat.

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, declarat la un moment dat Gina Pistol.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate! Iubita lui Smiley a ajuns la capătul puterilor: „Nu știu ce se întâmplă cu mine”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies