Gina Pistol și Smiley s-au logodit în secret?: „Inelul de logodnă, cu ditamai piatra pe el”

Gina Pistol și Smiley s-au logodit în secret?: „Inelul de logodnă, cu ditamai piatra pe el”
Gina Pistol și Smiley s-au logodit în secret?: „Inelul de logodnă, cu ditamai piatra pe el”

O conversație dintre cei trei chefi și Gina Pistol a fost surprinsă pe camerele de filmat, în timpul unei emisiuni culinare.

După ce cunoscuta vedetă Gina Pistol și-a făcut apariția în platoul emisiunii, a intrat într-un schimb de replici cu Chef Florin Dumitrescu, care ar fi dat-o de gol că inelul pe care îl poartă pe deget este cel de logodnă. Ediția a fost filmată în primăvara acestui an, iar cei doi îndrăgostiți au ținut totul secret de ochii lumii.

S-au logodit sau nu Gina Pistol și Smiley

Cei trei chefi ai emisiunii culinare, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au întotdeauna o superstiție la începutul edițiilor de battle-uri. Aceștia cred că atunci când Gina Pistol poartă culorile echipelor lor, au șanse mai mari de câștig. Așadar, în ultima ediție a show-ului culinar, Gina Pistol a ales să poarte o rochie albastră, cu o fundă negră în păr. Începând de la acest lucru, au început un schimb de replici între Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu, la sfârșit descoperind adevărul despre inelul Ginei și logodna dintre ea și Smiley.

Citeste si: ,,Avem cu totul altă viață.” Ce a declarat Smiley de când este la casa lui

Gina Pistol și Smiley aveau în plan să se căsătorească[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Motivul pentru care Gina Pistol a plecat în prima vacanță alături de Josephine, fără Smiley. Ce a declarat prezentatoarea TV

Chef Florin Dumitrescu, liderul echipei aurului roz, a fost primul care a decis să deschidă conversația, vorbind cu Gina Pistol că se bucură că s-a îmbrăcat în culorile echipei lui.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Mă bucur că ești îmbrăcată în culorile mele preferate astăzi, ai și albastru și negru.”

Discuția a fost continuată de Sorin Bontea, care a întrebat-o pe Gina dacă poartă și ceva argintiu: „Gina, un pic de argintiu, pe undeva, ceva?”.

Chef Florin Dumitrescu a revenit în conversație și a făcut mărturisiri secrete, suspectând-o pe iubita lui Smiley că a fost cerută între timp în căsătorie: „Sorine, știi ce are pe culoarea aia? Inelul de logodnă, frate, cu ditamai piatra pe el”. În încheierea conversației dintre cei doi chefi, Sorin Bontea i-a transmis o urare Ginei: „Hai, Doamne ajută! Să fie bine”.

Gina Pistol
Gina Pistol inel de logodna[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: ,,Nu aveam bani să trecem strada”. Smiley, detalii neștiute despre viața lui

Gina Pistol și Smiley aveau în plan să se căsătorească[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Se pare că sunt pe drumul cel bun”. Gina Pistol, în culmea fericirii, după ce a dat jos un număr vizibil de kilograme

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Părerea lui Smiley despre căsătorie

Cântărețul a dat de înțeles de mai multe ori că nu se grăbește să facă marele pas alături de iubita lui. Chiar dacă au un copil împreună, Smiley crede că un document nu unește două persoane, ci dragostea este cea mai importantă.

„Nu știu ce să zic (n.r. despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm.

”, a declarat Smiley.

Citeste si: Cât câștigă Gina Pistol pentru un giveaway pe Instagram. Vedeta se bucură de sume uriașe

Gina Pistol și Smiley aveau în plan să se căsătorească[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cât de mult a crescut fiica Ginei Pistol şi a lui Smiley. Josephine Ana este blondă, ca mama sa!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Motivul pentru care Gina Pistol a plecat în prima vacanță alături de Josephine, fără Smiley. Ce a declarat prezentatoarea TV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies