,,Nu aveam bani să trecem strada”. Smiley, detalii neștiute despre viața lui

Smiley, dezvăluiri neștiute
Smiley, dezvăluiri neștiute

Smiley este unul dintre cel mai apreciați și îndrăgiți artiști de la noi din țară, dar nu multe persoane știu, că în ciuda succesului pe care îl are în momentul actual, la începutul carierei a dus-o foarte greu din punct de vedere financiar și a avut zile în care nu a avut ce să mănânce.

Smiley a trecut prin perioade foarte grele în viață și ambiția lui este de admirat. În momentul actual se bucură de un succes enorm și de o familie fericită, dar până să ajungă aici a trebuit să facă față multor situații neplăcute.

Citeste si: Cine este Gina Pistol. „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind”

Smiley, dezvăluiri neștiute
Smiley, dezvăluiri neștiute[Sursa foto: Instagram]

 

Ce dezvăluiri a făcut Smiley

În cadrul unui podcast, Smiley a povestit adevărul din spate piesei ,,Oficial îmi merge bine”. El a povestit în acele timpuri avea succes la public, clipuri la TV și piese în top, dar uneori nu avea bani nici măcar pentru strictul necesar.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Perioada lui grea l-a făcut să scoată un alt hit, ci anume ,,Am bani de dat, am datorii la stat”. Smiley a declarat că înainte să facă albumul ,,Oficial îmi merge bine, nu avea bani să treacă strada.

,,Noi, înainte să facem albumul ,,Oficial îmi merge bine”, nu aveam bani să trecem strada. Piesa ,,Am bani de dat, am datorii la stat”, eu am făcut-o atunci când făceam ,,Oficial îmi merge bine”, care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam.

Pe bune, aia cu,,crenvurști cu mușta” pe care o zice Alex Velea în ,,Dincolo de cuvinte” e adevărată, dar asta era într-o zi bună. Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada” a dezvăluit Smiley, în cadrul podcastului.

Smiley, despre Gina Pistol în timpul sarcinii

În momentul actual, Smiley este împlinit pe plan sentimental, dar și pe plan profesional.

El are o familie fericită și o fetiță pe care o iubește foarte mult, Josephine, care s-a născut în anul 2021.

Gina Pistol s-a rugat în fiecare zi câteva 40 de minute, în perioada în care a fost însărcinată, pentru a naște o fetiță sănătoasă și a reuși să ducă sarcina la bun sfârșit fără complicații.

„Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei.

Și nu pe repede înainte, rugăciune de 40 de minute. Și trebuie să și înțelegi cum să faci rugăciunea. Dar sunt lucruri foarte adevărate. Este foarte important să ai credință cu adevărat, nu doar așa… Avem atâtea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt întâmplătoare. Sunt oameni care au credință și fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e și cu succesul, cu absolut tot ”, a mai spus Smiley, într-un podcast.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Smiley, dezvăluiri neștiute
Smiley, dezvăluiri neștiute[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Gina Pistol. „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind”

Citeste si: Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate! Iubita lui Smiley a ajuns la capătul puterilor: „Nu știu ce se întâmplă cu mine”

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley: "Mă uitam la el și m-am gândit: Mamă, ce mișto e tipul ăsta"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies