Gina Pistol, victima unei înșelăciuni! Mesajul publicat de prezentatoarea TV, în mediul online

Gina Pistol, victima unei înșelăciuni! Mesajul publicat de prezentatoarea TV, în mediul online
Gina Pistol, victima unei înșelăciuni! Mesajul publicat de prezentatoarea TV, în mediul online

Gina Pistol a fost victima unei escrocherii pe internet, și a simțit să lămurească întreaga situație pe pagina personală de Instagram.

Gina Pistol a oferit o reacție în mediul online, după ce i s-a folosit imaginea fără acordul ei. Fiind victima unor escroci, prezentatoarea TV nu a ezitat nici măcar o secundă și a făcut o postare pe pagina personală de Instagram, pentru a-și pune la curent admiratorii în legătură cu această situație.

Citește și: ,,Acum îmi vine să plâng.” Gina Pistol, despre primul an de relație cu Smiley

Gina Pistol, victima unei înșelăciuni[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Eu sunt opusul lui.” Gina Pistol, dezvăluiri despre cum a reușit să îl cucerească pe Smiley. Prezentatoarea a menționat toate detaliile

Totodată, vedeta a făcut un anunț și pentru escrocii care au făcut acest lucru, spunându-le că vrea ca cineva de la firma respectivă să o contacteze pentru a vorbi, având în vedere faptul că aceștia își promovează produsele cu ajutorul imaginii ei, fără a-și da acordul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Poate mă contactează și pe mine cineva de la acest brand ca să-mi explice cum au decis să-mi folosească pozele/ imaginea fără acordul meu. Plus că această poză este făcută în photoshop. Wtf?!!”, a scris Gina Pistol pe InstaStory.

Citește și: “N-a fost o sarcină ușoară.” Gina Pistol și Irina Fodor, gravide în aceeași perioadă? Mesajul primit de iubita lui Smiley, în cadrul unui podcast

Gina Pistol, victima unei înșelăciuni[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol nu este singura vedeta într-o astfel de situație

La fel ca Gina Pistol, peste aceeași situație au dat și alte vedete de la noi din țară, precum Oana Roman, Monica Anghel sau Carmen Brumă.

Cu toate astea, multe dintre persoanele publice din țară au acționat în instanță pentru a-și face dreptate, având în vedere că acest tip de înșelăciune a început să fie foarte des practicat. Mai mult decât atât, la un moment dat, Monica Anghel, care a fost pusă în aceeași situație, după ce i s-a folosit imaginea în scopul promovării unor produse de slăbit, a transmis un mesaj fanilor ei, pentru a le spune să nu aibă încredere în astfel de firme.

”Nu am luat în viața mea picături să slăbesc, cum am văzut pe un site. Nu vă mai luați după toți hoții care se folosesc de imaginea mea! Nu este nimic adevărat.  Să nu vă încredeți în tot ce apare pe aceste site-uri”, a spus  Monica Anghel, notează  Fanatik.

Citește și: ”Nu ne vedem.” Irina Fodor, dezvăluiri despre cum se înțelege cu Gina Pistol. Ce relație au cele două, în spatele camerelor de filmat

Gina Pistol, victima unei înșelăciuni[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

“Eu sunt opusul lui.” Gina Pistol, dezvăluiri despre cum a reușit să îl cucerească pe Smiley. Prezentatoarea a menționat toate detaliile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies