Ce a răspuns Adda urmăritorilor din mediul online, după ce a fost criticată în urma unui podcast. „Atât vreau să vă spun.”

Ce a răspuns Adda urmăritorilor din mediul online, după ce a fost criticată în urma unui podcast. „Atât vreau să vă spun.”
Ce a răspuns Adda urmăritorilor din mediul online, după ce a fost criticată în urma unui podcast. „Atât vreau să vă spun.”

Adda a făcut un videoclip pe Tik-Tok în care a lăsat un mesaj celor care au comentat după apariția ei la un podcast.

Adda, cunoscuta și îndrăgita artistă, este mereu activă pe rețelele de socializare și se împarte de fiecare dată între scena și familie. Are o relație frumoasă alături de soțul ei Cătălin Rizea, cu care are împreună și un copil. Artista a trecut și prin probleme de sănătate care nu au fost departe de ochii tuturor fanilor, iar aceștia au fost mereu alături de ea la fiecare obstacol pe care l-a întâlnit în cale.

Aceasta a primit de fiecare dată susținere și s-a dedicat în totalitate vieții de artist, chiar dacă a avut nevoie de momente pentru a-și putea reveni în urma bolii cu care s-a confruntat.

Ce mesaj le-a transmis Adda urmăritorilor ei din mediul online

Citește și: Cum reușește Adda să scoată anumite cuvinte urâte din vocabularul fiului ei? Cu ce expresii s-a confruntat ea până acum? “Nu l-a mai folosit niciodată.”

Adda
Adda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

În urmă cu câteva zile, Adda a apărut într-un podcast, acolo unde a vorbit despre viața ei de scenă și de familie și a dezvăluit fără perdea multe aspecte care erau departe de ochii publicului.

A vorbit despre carieră, despre boala prin care a trecut, dar și despre cum se desfășoară anumite lucruri la ea în casă. A dezvăluit că este obsedată de curățenie și că toate lucrurile sunt asortate pe culori, de la haine, la anumite obiecte pe care le întâlnește în casă. Văzând ulterior că a fost criticată pentru modul în care are viața organizată, aceasta a făcut un videoclip pe Tik-Tok prin care, râzând, a vrut să le transmită un mesaj tuturor celor care au avut un cuvânt rău de spus la adresa ei.
Artista le-a transmis că îi va lua în seamă pe cei care îi fac reclamații în momentul în care lenjeria intimă și șosetele vor fi asortate cu articolele vestimentare.  „După podcastul cu Teo am văzut că sunt foarte mulți oameni care mă critică că am un CD, că sunt obsedată de curățenie, de asorteuri și că totul este pe culori și degradeuri. Atât vreau să vă spun, dragilor.
Dacă vreți să vă iau în calcul și în seamă reclamațiile, asigurați-vă că lenjeria intimă a dumneavoastră este asortată cu hainele, la fel și șosetele, altfel nu vă bag în seamă.”,
a spus Adda pe rețelele de socializare.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Adda
Adda[Sursa foto: Facebook]

@addabaladdaofficial

😂😂😂

♬ original sound- addabaladdaofficial



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum reușește Adda să scoată anumite cuvinte urâte din vocabularul fiului ei? Cu ce expresii s-a confruntat ea până acum? “Nu l-a mai folosit niciodată.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies