Ce a spus Mariana cand s-a intors de la Exatlon. Andreea Mantea abia si-a stapanit lacrimile in direct

Ce a spus Mariana cand s-a intors de la Exatlon. Andreea Mantea abia si-a stapanit lacrimile in direct
Ce a spus Mariana cand s-a intors de la Exatlon. Andreea Mantea abia si-a stapanit lacrimile in direct

Mariana a sosit saptaman trecuta in Romania. Razboinica are o poveste de viata emotionanta si la fel de emotionanta a fost si revenirea ei.
Mariana a fost intampinata de una din elevele ei si de mama acesteia. Mariana a fost dezamagita cand a vazut ca fiul ei nu a asteptat-o la aeroport, insa l-a inteles, in cele din urma.

"Clar nu ma asteptam sa vina Alexandra.

Nu stiu, ma asteptam sa fie copilul meu, dar copilul meu e cu bacalaureatul, cu invatatul, chiar nu stiu unde e. Da, Valentin Cristian e un copil minunat si frumos, are niste ochi verzi-turcoaz, dar este foarte timid. Lui nu ii place sa iasa, e foarte cuminte, nici macar nu ma lasa sa fac poze cu el si sa le pun pe Facebook.
Mereu ma intreb cum sa fac sa fie copilu meu mandru de mine.

Fiul meu este foarte mandru, cu siguranta il simt, se bucura mult pentru mine si chiar el mi-a zis sa vin cat mai tarziu. Niciunui copil nu ii place sa isi vada parintele suferind. Nici mie nu imi placea sa o vad pe mama mea in suferinta.
Am incredere in copilul meu, cu siguranta ca voi sta de vorba cu el."
, a spus ea.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Motivul surprinzator pentru care Mariana de la Exatlon nu a fost asteptata de baiatul ei la intoarcerea din Republica Dominicana! "Razboinica" a dat cartile pe fata

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies