Ce a spus Mariana cand s-a intors de la Exatlon. Andreea Mantea abia si-a stapanit lacrimile in direct

Ce a spus Mariana cand s-a intors de la Exatlon. Andreea Mantea abia si-a stapanit lacrimile in direct
Ce a spus Mariana cand s-a intors de la Exatlon. Andreea Mantea abia si-a stapanit lacrimile in direct

Mariana a explicat si de ce crede ca oamenii au votat-o sa plece acasa.
"Nu stiu, probabil lumea a vazut ca sunt mult prea sensibila. Poate nu toti au stiut ca am avut taria sa alerg 246 de km in 33 de ore. Ei poate nu stiu ca in momentul in care plangeam pe plaja, stateam in genunchi, o simteam pe mama langa mine, m-am ridicat si gata, am spus "Capul sus"!
Eu am zis ca sunt Giani Kirita in varianta feminina. Mie nu imi place cand pleaca unul de la start sa fim calmi, nu...trebuie sa se tipe, sa ne incurajam cu tarie.
Cand am plecat, le-am zis la Fiecare cate un cuvant ce ii reprezinta, si m-am intors la ai mei si i-am imbratisat si le-am spus "Maine va mutati in casa". Cand am auzit ca au castigat casa m-am bucurat."

"Ii spuneam Alinei daca l-a vazut pe Dumnezeu si mi-a spus ca da, a ajutat-o.

In momente in care iti e greu, trebuie sa plangi, sa te descarci. E bine cateodata sa fii si singur. Ma doare ca nu am putut ramane pana la final. Am vrut sa imi iau o garsoniera pentru mine si copilul meu, apoi am vrut sa ajut niste copii bolnavi de cancer.
Acum, chiar nu stiu unde sa ma duc. Cand am plecat, doamna proprietara vanduse garsoniera si vorbisem cu noua proprietara, dar s-a ivit Exatlonul si am zis, ba, cu Dumnezeu inainte."
, a mai spus ea.

Intrebata de relatia pe care o are cu Alina, Mariana a marturisit ca s-a apropiat de ea si inca se simte apropiata si ca nu considera ca Alina ar fi profitat de ea.

"Nu cred ca a profitat de mine pentru ca eu sunt rac si am feeling-uri (n.r. simtiri)", a mai spus ea.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Motivul surprinzator pentru care Mariana de la Exatlon nu a fost asteptata de baiatul ei la intoarcerea din Republica Dominicana! "Razboinica" a dat cartile pe fata

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies