Ce a spus Tavi Clonda despre cei care au avut mașinile murdare de praful saharian? Gabriela Cristea i-a atras atenția! „N-am avut loc să spăl mașina de saharieni.”

Ce a spus Tavi Clonda despre cei care au avut mașinile murdare de praful saharian? Gabriela Cristea i-a atras atenția! „N-am avut loc să spăl mașina de saharieni.”
Ce a spus Tavi Clonda despre cei care au avut mașinile murdare de praful saharian? Gabriela Cristea i-a atras atenția! „N-am avut loc să spăl mașina de saharieni.”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, discuție de la spălătorie.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au mers la spălătorie să-și curețe mașina, după ce, zilele trecute, toate spălătoriile au fost luate cu asalt din cauza valului de nisip saharian. Tavi Clonda încercat să facă o glumă și să spună că el a venit să spele mașina de ploaie, deoarece el își îngrijește mașinile la curte și are grijă ca de fiecare dată să le bage în garaj.

Gabriela Cristea: Voi ați reușit să vă spălați mașina zilele astea? Știți foarte bine că a plouat și a fost o furtună de nisip saharian și

s-a abătut asupra României, iar toată lumea a fost înnebunită.

Tavi Clonda: N-am avut loc să spăl mașina de saharieni, adică oamenii care nu au garaj. Eu am venit să o spăl de ploaie.

Gabriela Cristea: Hai, măi, iubire. Nu râde de oamenii care nu au garaj.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Tavi Clonda: Dar nu râd, făceam haz de necaz. Eu nu știam de ce toată agitația asta, că eu dacă am garaj, îmi pun mașina în garaj și o păstrez bine. Când am văzut pe stradă, am zis „toată lumea cu mașinile murdare?” Am văzut la toți și pe Instagram și pe stradă. Ce am vrut să zic saharieni. Nu oamenii care stau la bloc și nu au unde să îți facă garaj.

Sunt mulți oameni care au casă, curte mare și își parchează mașina afară. Păi cum facem? Aici e, de fapt, problema, nu oamenii care stau la bloc și nu au unde să își facă garaj. Noi ne-am făcut două garaje. Să nu încurcăm oamenii pe stradă și păstrăm mașinile cum trebuie, când le vindem, le vindem noi.

Cine are grijă de mașina Gabrielei Cristea

Citește și: Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce schimbare și-a făcut Gabriela Cristea la început de săptămână. Prezentatoarea TV a ținut să împartă rezultatul cu urmăritorii. „Să nu simt că muncesc chiar degeaba.”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cât despre mașina Gabrielei Cristea, prezentatoarea TV a spus că tot soțul se ocupă de ea și că cest lucru este treaba bărbatului într-o casă.

Gabriela Cristea: Soțul meu, de câte ori iese cu mașina din curte, trebuie să treacă pe la spălătorie. Știți ce îmi place cel mai mult? Faptul că nu se ocupă doar de mașina lui, ci și de mașina mea, pentru că așa e treaba.

Bărbatul trebuie să se ocupe de mașina femeii.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes! „Plecam la ora 6:30 și mă întorceam aproape de miezul nopții acasă. Am mâinile atât de muncite.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies