Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”
Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Geta Sterp a vorbit despre jignirile din mediul online pe care oamenii și le aduc unii altora.

Rețelele de socializare sunt mereu pline de postări și de persoane care au numeroși urmăritori și care vor să împărtășească din viața lor și din toate activitățile pe care le au de zi cu zi. Cu toții urmărim pe ceilalți pentru a învăța ceva de la ei sau pentru a ne inspira într-un anumit mod, însă, uneori, lumea din online se transformă în locul în care apar jignirile și răutățile dintre persoane.

Este și cazul Getei Sterp, care a observat acest lucru, deoarece tânăra are o activitate intensă pe rețelele de socializare și împărtășește de fiecare dată cu urmăritorii o mulțime de momente din viața ei profesională și personală. Familia întreaga este expusă public, iar toată lumea știe cu ce se ocupă și este apreciată pentru sinceritatea și hărnicia de care dă dovadă.

Ce mesaj a transmis Geta Sterp pe rețelele de socializare cu privire la jignirile din online

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp pe rețelele de socializare, după ploaia zdravană de zilele trecute. „Îmi dă mari bătăi de cap.”

Geta Sterp
Geta Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Geta Sterp, atacată de berbec! Ce a pățit fiica mamei Geta cu animalul: „Noroc că l-am luat de coarne și l-am pus jos că altfel mă nenorocea. Mi-a rupt și degetul din mijloc. Îmi tremură mâna.”

În cadrul unui videoclip pe rețelele de socializare, tânăra vorbit despre același lucru și cum a început să observe în mediul online foarte multe răutăți pe care oamenii le spun în mod gratuit. Recunoaște că nici ea nu preferă toate lucrurile pe care le vede acolo, însă a mărturisit că nu și-a permis niciodată să atragă atenția unei persoane nici măcar într-un mod frumos, dar să mai ajungă la jigniri sau la alte cuvinte răutăcioase. 

„Mie-mi place să fac haz de necaz, dar stăteam acum și mă gândeam cât putem să fim de răi unii dintre noi și nu înțeleg de ce. Mă gândeam că și eu văd super multe lucruri aici, în online, care îmi displac, logic, pentru că nu are cum să ne placă toate persoanele din online. Bineînțeles că avem tot felul de chestii care nu ne plac, dar efectiv nu mi-am permis niciodată măcar să-i scriu unei persoane într-un mod frumos ceva, dar să mă apuc să jignesc unii oameni cred că sunt atât de nefericiți cu viața lor, încât trebuie
să jignească pe alții și să-și reverse frustrările și răutatea din ei, că altfel nu-mi explic. Cât de multe rabdă Dumnezeu! Noi ce răbdăm? Haideți să fim mai buni și să trecem peste. Dacă nu ne place ceva, e ușor să jignești,  să vorbești urât.”,
a spus Geta Sterp pe rețelele de socializare.

Citește și: Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt- stirilekanald.ro

Geta Sterp
Geta Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Castraveți murați, rețeta Getei Sterp. Când adaugă sora lui Culiță Sterp condimentele și cum face saramura pentru ei? „Se mai pune și hrean, cine vrea.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. O familie a rămas uluită după ce o cobră uriașă a fost găsită ascunsă în dormitor: "O scenă înfricoșătoare"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

'Nu-l mai vede mamaia niciodată' Mario l-a ucis pe Andrei! Declarații cutremurătoare


Cookies