Ce a transmis Geta Sterp pe rețelele de socializare, după ploaia zdravană de zilele trecute. „Îmi dă mari bătăi de cap.”

Ce a transmis Geta Sterp pe rețelele de socializare, după ploaia zdravană de zilele trecute. „Îmi dă mari bătăi de cap.”
Ce a transmis Geta Sterp pe rețelele de socializare, după ploaia zdravană de zilele trecute. „Îmi dă mari bătăi de cap.”

Geta Sterp este mereu activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Instastory, acolo unde postează de fiecare dată mici lucruri de acasă și treburile pe care le desfășoară de zi cu zi. Cum suntem în era tehnologiei, aceasta nu ezită niciodată să afișeze realitatea și naturalețea din jur și să le transmită celor care o urmăresc și o apreciază tot felul de lucruri de fiecare dată. Este iubită și cunoscută pentru faptul că vine dintr-o familie harnică, iar munca grea nu îi este străină niciodată. Motivul pentru care Geta Sterp nu s-a bucurat de ploaia de zilele trecute Cum a venit vara, iar multe culturi încep să fie cosite sau culese pentru animalele pe care familia le deține, aceasta nu se ferește niciodată să arate munca grea pe care o realizează în afara imaginilor pe care le afișează în mediul online. O ploaie zdravănă de 5 minute a pus-o pe gânduri, chiar dacă totul s-a uscat imediat, asta pentru că fânul abia cosit de ea și care a stat câteva zile la uscat, urmând să fie adunat, avea de suferit în urma ploii. Geta a mai transmis că acum nu se poate bucura de răcorire și ar fi dansat de fericire dacă întreg câmpul nu ar fi fost plin de fân cosit. Aceasta a postat și un mic filmuleț prin care se observa cum ploaia a acoperit cu repeziciune tot pământul. „Îmi răspundeți super mulți că ce fain că plouă, că pe la voi nu am mai plouat de multă vreme. A tras o ploaie zdravănă de 5 minute și acum e totul uscat. Vă spun că avem și fân pe jos. Când vine ploaia, mă bucur din suflet, dar când avem fân pe jos, parcă vine sfârșitul. Fânul acesta îmi dă mari bătăi de cap, și ploaia la fel. Astfel cred că aș fi dansat pe aici de bucurie că s-a răcorit. Dacă nu aveam fânul cosit, uscat, gata de adunat, eram cea mai fericită că plouă.”, a spus Geta Sterp pe rețelele de socializare.

Geta Sterp este mereu activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Instastory, acolo unde postează de fiecare dată mici lucruri de acasă și treburile pe care le desfășoară de zi cu zi. Cum suntem în era tehnologiei, aceasta nu ezită niciodată să afișeze realitatea și naturalețea din jur și să le transmită celor care o urmăresc și o apreciază tot felul de lucruri de fiecare dată. Este iubită și cunoscută pentru faptul că vine dintr-o familie harnică, iar munca grea nu îi este străină niciodată.

Motivul pentru care Geta Sterp nu s-a bucurat de ploaia de zilele trecute

Citește și: Castraveți murați, rețeta Getei Sterp. Când adaugă sora lui Culiță Sterp condimentele și cum face saramura pentru ei? „Se mai pune și hrean, cine vrea.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Surorile Sterp, anunț important pe rețelele de socializare! Ileana și Geta Sterp vor să își deschidă o afacere: „Avem multe idei şi dorinţe şi suntem sigure ca Dumnezeu ne va ajuta să le ducem la capăt.”

Cum a venit vara, iar multe culturi încep să fie cosite sau culese pentru animalele pe care familia le deține, aceasta nu se ferește niciodată să arate munca grea pe care o realizează în afara imaginilor pe care le afișează în mediul online.

O ploaie zdravănă de 5 minute a pus-o pe gânduri, chiar dacă totul s-a uscat imediat, asta pentru că fânul abia cosit de ea și care a stat câteva zile la uscat, urmând să fie adunat, avea de suferit în urma ploii. Geta a mai transmis că acum nu se poate bucura de răcorire și ar fi dansat de fericire dacă întreg câmpul nu ar fi fost plin de fân cosit.
Aceasta a postat și un mic filmuleț prin care se observa cum ploaia a acoperit cu repeziciune tot pământul.  „Îmi răspundeți super mulți că ce fain că plouă, că pe la voi nu am mai plouat de multă vreme. A tras o ploaie zdravănă de 5 minute și acum e totul uscat. Vă spun că avem și fân pe jos. Când vine ploaia, mă bucur din suflet, dar când avem fân pe jos, parcă vine sfârșitul.
Fânul acesta îmi dă mari bătăi de cap, și ploaia la fel. Astfel cred că aș fi dansat pe aici de bucurie că s-a răcorit. Dacă nu aveam fânul cosit, uscat, gata de adunat, eram cea mai fericită că plouă .”,
a spus Geta Sterp pe rețelele de socializare.

Geta Sterp
Geta Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Surorile Sterp, anunț important pe rețelele de socializare! Ileana și Geta Sterp vor să își deschidă o afacere! „Avem multe idei şi dorinţe şi suntem sigure ca Dumnezeu ne va ajuta să le ducem la capăt.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. O familie a rămas uluită după ce o cobră uriașă a fost găsită ascunsă în dormitor: "O scenă înfricoșătoare"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

'Nu-l mai vede mamaia niciodată' Mario l-a ucis pe Andrei! Declarații cutremurătoare


Cookies