Ce accesorii se poartă în toamna anului 2024. Alege să fii mereu în pas cu moda

Ce accesorii se poartă în toamna anului 2024. Alege să fii mereu în pas cu moda
Ce accesorii se poartă în toamna anului 2024

Află din rândurile de mai jos care sunt cele mai chic accesorii din această toamnă!

Toamna se apropie cu pași grăbiți și vine la pachet cu o mulțime de trenduri care mai de care mai sofisticate. Află din rândurile următoare care sunt cele mai la modă accesorii ale toamnei 2024, cu care vei reuși să își completezi ținutele într-un mod elegant și modern!

Ce accesorii se poartă în toamna anului 2024

Indiferent de stilul tău vestimentar, există câteva accesorii care se potrivesc în orice tip de ținută.

Vei reuși să ieși în evidență și să adaugi un plus de eleganță ținutelor tale.

Geanta de mână de tip clutch

Ce accesorii se poartă în toamna anului 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce culori nu se poartă la nuntă. Nuanțele pe care e de preferat să le eviți, conform unor vechi superstiții

Deși gențile de umăr au fost foarte populare și observate pe podiumurile de modă din sezoanele trecute, toamna anului 2024 aduce în prim-plan gențile de tip clutch.

Aceste genți de mână elegante și versatile sunt perfecte pentru orice ocazie, indiferent că este vorba despre o ieșire casual sau un eveniment formal.

De altfel, modelele de clutch sunt diferite, astfel că există multe opțiuni de accesorizare, de la cele metalice, cu un aspect plisat, la cele din piele supradimensionate. Clutch-urile din acest sezon vin într-o gamă largă de dimensiuni. Femeile pot alege un clutch mic, fiind mai practic și perfect pentru a-şi păstra telefonul și rujul, sau pentru unul mai mare, aproape de dimensiunea unei genți de tip tote bag, care să le

permită să aibă la îndemână toate lucrurile necesare.

Curele late

Ce accesorii se poartă în toamna anului 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cum să creezi bijuterii cu tematică gotică- un fashion trend care se află pe o pantă ascendentă

Curelele late revin și ele în tendințele modei din toamna 2024, fiind unul dintre cele mai preferate piese ale femeilor de-a lungul anilor deoarece oferă un aer chic și sofisticat

ținutelor. Toamna aceasta, curelele late sunt ideale pentru a obține o siluetă bine definită, subliniind talia și adăugând un plus de rafinament ținutelor.

Curelele duble sunt, de asemenea, o opțiune populară în acest sezon, dar curelele late rămân favoritele podiumurilor, oferind un stil care este atât nostalgic, cât și mereu la modă. Doamnele și domnișoarele le pot integra peste o rochie fluidă sau la un palton clasic.

De asemenea, acestea pot fi purtate pur și simplu la o pereche de pantaloni preferată.

Coliere cu pandantive lungi

Ce accesorii se poartă în toamna anului 2024[Sursa foto: freepik]

Colierele cu pandantive lungi au redevenit, de asemenea, la modă. Cu toate că sezoanele trecute au fost dominate de coliere choker și lanțuri fine, toamna 2024 aduce în atenție pandantivele atașate de lanțuri lungi, care coboară adesea sub nivelul buricului.

Aceste coliere au apărut pe podiumurile celor mai mari case de modă, în variante subtile, dar pline de detalii, sau în designuri mai simple și elegante. Astfel, aceste coliere lungi sunt perfecte pentru a adăuga un punct de interes unei ținute simple, fără a-i răpi din eleganță.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Căciuli stil militar

Ce accesorii se poartă în toamna anului 2024[Sursa foto: freepik]

Când vine vorba de accesorii pentru cap, toamna 2024 aduce în atenție căciulile inspirate din stilul militar și cele tip șapcă de ziarist. Aceste accesorii au fost prezente în colecțiile multor designeri de renume. Așadar, căciulile nu doar că îți vor ține de cald în zilele reci de toamnă, dar vor adăuga și un plus de stil outfit-ului tău.

Căciulile stil militar pot fi integrate cu ușurință în orice ținută, fie că optezi pentru un look casual, fie pentru unul mai sofisticat. Indiferent de preferințe, o astfel de căciulă este accesoriul perfect pentru a-ți completa garderoba în acest sezon.

Cercei supradimensionați

Ce accesorii se poartă în toamna anului 2024[Sursa foto: freepik]

cerceii supradimensionați sunt populari datorită dimensiunile lor mari și designurile îndrăznețe, fiind perfecți pentru a adăuga un element de impact oricărei ținute. Toamna aceasta se poartă cerceii cu modele geometrice supradimensionate sau cu detalii complexe și culori vibrante.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Îngrijirea ochelarilor: Cum să îți păstrezi lentilele și ramele în stare perfectă

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies