„Ce ai făcut Veronicoo?” Vulpița este gravidă pentru a treia oară. În ce ipostaze a apărut pe rețelele de socializare

„Ce ai făcut Veronicoo?” Vulpița este gravidă pentru a treia oară. În ce ipostaze a apărut pe rețelele de socializare
„Ce ai făcut Veronicoo?” Vulpița este gravidă pentru a treia oară. În ce ipostaze a apărut pe rețelele de socializare

În urma postării unei imagini cu burtica de gravidă și a anunțului că urmează să nască al treilea copil, Vulpița a surprins pe toată lumea cu o zi în urmă. Aceasta a stârnit și mai multe speculații în rândul internauților, mai ales că doar cu câteva săptămâni în urmă ea și soțul său Viorel Stegaru anunțau că s-au despărțit, astfel că nu este clar al cui este copilul pe care îl poartă.

În timp ce existau incertitudini cu privire la starea de graviditate a Vulpiței din Blăgești cu câteva ore în urmă, acum totul este clar. Veronica Stegaru a publicat mai multe videoclipuri îndrăznețe pe TikTok, în care burtica sa apare destul de mare, sugerând că ea se află deja la câteva luni în sarcină.

Citește și: Vulpița, apariție de senzație după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru! Femeia radiază de fericire în mediul online

Graviduța Vulpița, mișcări îndrăznețe pe TikTok

Chiar dacă este însărcinată, Vulpița s-a filmat în poziții îndrăznețe, iar videoclipurile sale s-au răspândit rapid pe internet. Ea a apărut în fața camerei și a încercat să danseze senzual pentru a-i impresiona pe urmăritorii săi. Totuși, ceea ce a stârnit cu adevărat interesul acestora a fost faptul că este din nou însărcinată, după cum se poate vedea în imagini.

„Ce ai făcut, Veronicoooo/ Al câtelea copil e?/ Cu cine ai făcut copilul?”,  au fost doar câteva din comentariile internauților.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Într-unul dintre clipurile care au apărut în mediul online, Vulpița pare să se rușineze la un moment dat și oprește filmarea. Cel mai probabil, acest lucru s-a întâmplat după ce a fost văzută dansând în fața camerei.

Persoanele care au urmărit filmarea au făcut glume pe seama gestului ei, sugerând că a fost surprinsă de Viorel sau de mama lui.

Veronica păstrează legătura cu fanii săi

De când a apărut la televizor acum câțiva ani, Veronica încearcă să păstreze legătura cu fanii săi. Cu surprindere, ea a reușit să adune o comunitate destul de mare pe rețelele sociale, motiv pentru care își postează poze de fiecare dată când are ocazia.

La un moment dat, tânăra a dispărut din lumina reflectoarelor și nimeni nu mai avea vreo informație despre ea. Acum, însă, devine clar motivul. Aceasta s-a despărțit de Viorel și, la scurt timp, a anunțat că este însărcinată. Cu siguranță, lucrurile nu au fost deloc ușoare în viața sa.

Citește și: Cum și-a făcut Vulpița din Blăgești apariția, după o perioadă în care nimeni nu a mai auzit de ea. Ce schimbare și-a făcut aceasta



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

“Eu sunt cu copiii.” Vulpița și Viorel Stegaru și-au spus adio! Care este motivul separării dintre cei doi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies