Ce animal de companie ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Ce animal de companie ţi se potriveşte în funcţie de zodie
Ce animal de companie ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Iubeşti mult animalele şi te-ai hotărât să îţi măreşţi familia, însă nu şţii care ar fi mai potrivit şi de ce criterii să tii cont atunci când îl alegi. Părinţii îşi doresc o pisica, fratele mai mare vrea un câine, iar tu oscilezi între un acvariu impresionant şi un hamster simpatic. Decizii, decizii... Noi îţi usuram sarcina şi venim cu o soluţie. Te-ai gândit până acum ce animal de companie ţi se potriveşte în funcţie de zodie? Se pare că astrele au o influenţă specială chiar şi în acest domeniu. Inspiră-te sau amuză-te de predicţiile semnelor zodiacale!

Animalul de companie potrivit nativilor din Berbec

Berbecii sunt plini de energie şi adoră aventurile, astfel că pentru ţine cel mai bun prieten necuvântător va fi un câine vioi, jucăuş şi simpatic. Un animăluţ plin de energie, care să fie în acelaşi ton cu poftă ta de viaţă este perfect pentru ţine, dacă eşţi născută în zodia Berbecului.

Animalul de companie ideal pentru zodia Taur

Ce animal de companie rezonează cel mai bine cu stările tale de alint pe care le ai dimineaţă, după un somn bun? O pisicuţă care toarce şi caută mângâierea ta îţi va înfrumuseţa zilele. Ai nevoie de un animal de companie care să-ţi fie mereu alături, nu de unul distant şi rece.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce animal te reprezinta in functie de zodia in care te-ai nascut

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies