Ce animal de companie ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Ce animal de companie ţi se potriveşte în funcţie de zodie
Ce animal de companie ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Iubeşti mult animalele şi te-ai hotărât să îţi măreşţi familia, însă nu şţii care ar fi mai potrivit şi de ce criterii să tii cont atunci când îl alegi. Părinţii îşi doresc o pisica, fratele mai mare vrea un câine, iar tu oscilezi între un acvariu impresionant şi un hamster simpatic. Decizii, decizii... Noi îţi usuram sarcina şi venim cu o soluţie. Te-ai gândit până acum ce animal de companie ţi se potriveşte în funcţie de zodie? Se pare că astrele au o influenţă specială chiar şi în acest domeniu. Inspiră-te sau amuză-te de predicţiile semnelor zodiacale!

Animalul de companie potrivit nativilor din Leu

Specialiştii în domeniu consideră că animalul de companie potrivit în pentru cei născuţi în zodia Leului este o felină simandicoasă, un câine de rasă (Golden Retriever sau Cocker) sau o pasăre cu penaj magnific. Te atrag animalele de rasă, cu care să te poţi mândri.

citeşte continuarea aici



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce animal te reprezinta in functie de zodia in care te-ai nascut

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies