”Ce anume urmărești?!” Sorana de la A.S.I.A., mesaj agresiv pentru Irina Nicolae, care nu a fost invitată la concertul trupei

”Ce anume urmărești?!” Sorana de la A.S.I.A., mesaj agresiv pentru Irina Nicolae, care nu a fost invitată la concertul trupei
”Ce anume urmărești?!” Sorana de la A.S.I.A., mesaj agresiv pentru Irina Nicolae, care nu a fost invitată la concertul trupei

Celebra trupă A.S.I.A a intrat în atenția oamenilor din nou, din cauza unui scandal de proporții între cântărețele din trupă. Iată despre ce este vorba!

A.S.I.A a fost o celebră trupă românească de muzică pop, apărută în 1999, dar care ulterior s-a destrămat în 2006. După numeroase schimbări de membri ai trupei, formula finală a fost alcătuită din Sorana, „Anca“ Silvia Sârbu, Alina Crişan şi „Ianna“ Novac. Totodată, în perioada 2000-2002 Anemona Niculescu a fost înlocuită de Alexandra-Cristina Potora. În prezent, au ieșit la lumină orgoliile fetelor, iar Irina Nicolae a transmis un mesaj agresiv după ce nu a fost invitată la concertul din data de 6 martie.

Mai mult decât atât, Sorana Mohamad i-a oferit o replică pe rețelele de socializare.

„În ultima perioada s-au iscat tot felul de supoziții și păreri. Fiecare om are dreptul la o părere, zic totuși că e mai bine să ne formăm păreri în cunoștință de cauza. Trupa A.S.I.A. a ales discreția, chiar și la conferință de presă și ne-am focusat atenția asupra revenirii acestei trupe pe piață muzicală.

Trupa a avut de la bun început 2 manageri care au gândit întregul proiect. Unul a ales să rămână în studio și să ne scrie muzică, el fiind și fondatorul trupei, Adrian Ordean, iar celălalt, Florin Ionescu, a ales să-și sacrifice viață privată, alergând cu noi peste tot în țară și în străinătate. Au decis întotdeauna pentru noi, iar experiență lor a fost benefică pentru trupă. Așa au decis și acum.
Trupa A.S.I.A. se reface pentru a concerta pe o perioada nedeterminată. Am văzut la Alege A.S.I.A. cât de dorit era un loc în trupă. Peste 7000 de fete s-au prezentat peste tot în țară iar Alina Crișan a fost cea care a câștigat un concurs atât de greu. Au plecat fete și au fost înlocuite de alte voci și personalități care s-au integrat în acest concept. Alexandra Potora a fost prima fată care a venit în locul Anemonei Niculescu.
Apoi Silvia Sîrbu în locul Ancăi Neacșu și, în final, Iana Novac în locul Irinei. Iana Novac a fost formula care a continuat încă 3 ani după ultima schimbare. Au urmat 15 ani de pauză, timp în care fiecare dintre noi și-a continuat cariera. Sylvia a rupt radiourile cu Dj Rynno, Alina este parte din Direcția 5 și chiar acum sunt în turneu. Alexandra locuiește în State și are propria firma de cosmetice vegane aprobate de Leaping Bunny (ceva de vis).
Eu am cântat și am scris muzică alături de band-ul meu, The Mates, iar de 5 ani, așa cum știți, pictura a devenit o mare parte din viața mea. 
Toate fetele au fost și sunt pentru totdeauna parte din trupa A.S.I.A. Dar A.S.I.A. continuă! După 15 ani de pauză și 25 ani de la fondarea trupei (mai exact 24 ani), ne-am reunit, în formula aceasta, pe care o iubim, cu Iana Novac.
Noi ne suntem surori. Nu avem nimic de demonstrat una în față celeilalte. Ne știm toate poveștile și secretele, pentru că avem încredere una în cealaltă. Știm să ne apărăm, să ne ajutăm și să ne iubim”
, este mesajul scris de Sorana pe Facebook și pe Instagram.

Citește și: „Nu s-a dorit prezența mea.” Trupa A.S.I.A în mijlocul unui conflict. Irina, declarații controversate

Sorana de la A.S.I.A., mesaj agresiv pentru Irina Nicolae care nu a fost invitată la concertul trupei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sorana de la A.S.I.A., mesaj agresiv pentru Irina Nicolae

Astfel, mărturisirile artistelor din A.S.I.A nu au încetat să apară, dincolo de scandalul despre concertul Ianei. Mai exact, Sorana Darclee i-a transmis Irinei să vorbească despre motivul pentru care a decis să părăsească trupa. De asemenea, acestea i-au reamintit că nu este și nu va fi niciodată fondatoarea trupei A.S.I.A, deoarece Adrian Ordean este acesta.

„Vrei adevăr și asumare? Spune-le oamenilor de ce ai plecat din trupă și ce s-a întâmplat în ultimul an. Dacă tot vrei părerea lor, spune-le adevărul și, cu această ocazie, îți reamintesc că Florin Ionescu este managerul nostru și așa va rămâne pentru totdeauna. Nu ești și nu ai fost fondatoarea acestei trupe. Adrian Ordean este, iar Florin Ionescu, cu munca și eforturile lui grozave, a ridicat-o la acest nivel. Ai fost întrebată, de-a lungul anilor, de foarte multe ori dacă vrei să refacem trupa. Ai spus clar că, pentru un concert, da. ÎNSĂ, nu și pentru mai mult, deoarece tu călătorești foarte mult și nu ai avea timp. Nu sunt doar mesaje cu ceea ce ai spus, ci și înregistrări și declarațiile tale la TV. În plus, între noi fie vorba, știi mai bine de atât ADEVĂRUL. Deci, ne întrebăm toți: ce anume urmărești?! Să o înlăturăm pe Iana, care ne-a reunit și a fost colega noastră în ultimii trei ani de activitate? Dacă era o REUNIUNE/CELEBRARE, le invitam pe scenă pe toate fostele noastre colege, care au fost la fel de importante. Încă o dată: ce vrei, dragă Irina, de la noi?”, este mesajul publicat de Sorana Darclee pe pagina sa de Facebook.

Citește și: “Ține doar de mine.” Sorana Darclee, dezvăluiri despre lupta cu depresia

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sorana de la A.S.I.A., mesaj agresiv pentru Irina Nicolae care nu a fost invitată la concertul trupei[Sursa foto: Instagram]

Trupa A.S.I.A urmează să aibă un concert la Sala Palatului din Capitală, pe data de 6 martie 2023. Cu această ocazie, cele patru artiste Anca Neacșu, Sorana, Iana Novac și Anemona Niculescu, își vor revedea fanii. De pe afiș lipsește, însă, Irina Nicolae, iar acest motiv a apărut un scandal monstru. Astfel, Irina Nicolae a rămas cu un gust amar pentru că a fost lăsată pe dinafară, așa că a hotărât să posteze în mediul online faptul că și-a achiziționat bilet la concert, și va sta în primul rând al sălii.

„Vin, fetelor, la reuniune! Mi-am cumpărat bilet!!! Sunt în primul rând, lângă oamenii care m-au ajutat să am 25 de ani de carieră, PUBLICUL. Mulțumesc și mă înclin în fața lor! Din păcate, nu am fost invitată să îmi onorez publicul și cei 25 de ani de carieră! Dar voi fi cu voi, publicul, în față căruia mă înclin! Eu voi fi în public, lângă voi! Pe scenă nu am fost invitată, dar vă onorez cu prezența mea în public! Realizările mele nu pot fi șterse chiar dacă nu s-a dorit prezența mea acolo! Eu sunt și voi rămâne parte din fenomenul numit A.S.I.A.! Că se vrea, că nu se vrea, succesul acestei formații va fi întotdeauna legat de numele meu! În viață poți pierde multe și ți se pot fura multe, dar demnitatea, respectul, realizările și visele vor fi întotdeauna ale tale! Va iubesc și va mulțumesc pentru tot!”, a mai scris Irina, pe Instagram, acolo unde a vorbit cu fanii ei, șocați de toată situația.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Nu s-a dorit prezența mea.” Trupa A.S.I.A în mijlocul unui conflict. Irina, declarații controversate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies