Ce anunț a făcut Getuța Sterp pe rețelele de socializare și de ce anume are nevoie de ajutor. “Dacă am prin listă un băiat care se pricepe, aștept mesaj în privat.”

Ce anunț a făcut Getuța Sterp pe rețelele de socializare și de ce anume are nevoie de ajutor. “Dacă am prin listă un băiat care se pricepe, aștept mesaj în privat.”
Ce anunț a făcut Getuța Sterp pe rețelele de socializare și de ce anume are nevoie de ajutor. “Dacă am prin listă un băiat care se pricepe, aștept mesaj în privat.”

Getuța Sterp a făcut un anunțt pe rețelele de socializare, care îi privește pe urmăritorii ei din mediul online.

Getuța Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, este cunoscută în mediul online pentru hărnicia de care dă dovadă și tot timpul se află cât mai aproape de afacerea familiei cu stâna de oi, dar ajută și la preparatele pe care le pregătește împreună cu mama ei. Nu a fost sărbătoare ca ea să nu se afle pe câmp cu ele, indiferent de vreme, astfel că Getuța a făcut un anunț pe rețele de socializare care îi privește pe urmăritorii ei, așa că aceasta a anunțat că are nevoie de cioban la oi, iar dacă există vreun băiat

care se pricepe în lista ei, așteaptă mesaj în privat pentru a stabili toate detaliile cu persoana respectivă.  „Am zis că îmi aranjez și eu un pic părul să fac un Tik-Tok, dar merge și așa ciufulită. Sunt cu oile azi, bate vântul, e frig, m-am îmbrăcat bine. Lăsând vorba multă, vreau să zic că am nevoie de cioban la oi, dacă am prin listă un băiat care se pricepe, aștept mesaj în privat.
Cei care se bagă în seamă aiurea, abțineți-vă pentru că nu e cazul.”
, a spus Getuța Sterp pe rețelele de socializare.

@geta.sterp

🤗

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

♬ Hai Mandruto, Hai La Stana- Codruta Rodean & Bogdan Cioranu

Prețul cu care Getuța Sterp vinde un kg de pastramă de oaie

Citește și: Fotografia din tinerețe cu mama Geta care s-a viralizat imediat pe internet. Cum arăta mama celebrilor frați, cu mulți ani în urmă?

Citește și: Geta Sterp, panică de zile mari odată cu furtuna de aseară! Ce a învățat sora lui Culiță din această întâmplare: „Am zis că ne zboară cu tot cu casă.”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Acum ceva timp, Getuța Sterp a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare în care arăta că nu mai face față cu coletele trimise către cumpărătorii pastramei de oaie, astfel că aceasta a dezvăluit și cât costă un kilogram din acest delicios preparat.  „Cât de fain arată pastrama care se pregătește să plece către voi. Să știți că nu e afumată, e doar condimentată. O puteți pune pe grătar pentru că e foarte, foarte fragedă.

Pentru cei care vreți să comandați, avem alta, din nou, la baiț. Puteți să îmi scrieți mesaje private. Prețul este de 70 de lei/kg.”, a spus Getuța pe rețelele de socializare. Cât despre brânză și lapte, un kilogram de brânză care costa 48 de lei în 2022, mama Geta a ajuns ca în 2023 să îl vândă cu 50 de lei. De asemenea, un kilogram de jumări costă 80 de lei la magazinul mamei Geta. Aceasta mai vinde și alte produse bio, apreciate de consumatori.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Geta Sterp, întâlnire neașteptată în timp ce stătea cu oile pe drum! Tânăra a povestit totul în mediul online, după ce a vorbit cu soțul său! „A trecut un băiat pe lângă mine cu o mașină.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies