Fotografia din tinerețe cu mama Geta care s-a viralizat imediat pe internet. Cum arăta mama celebrilor frați, cu mulți ani în urmă?

Fotografia din tinerețe cu mama Geta care s-a viralizat imediat pe internet. Cum arăta mama celebrilor frați, cu mulți ani în urmă?
Fotografia din tinerețe cu mama Geta care s-a viralizat imediat pe internet. Cum arăta mama celebrilor frați, cu mulți ani în urmă?

Getuța Sterp a publicat o fotografie cu mama celebrilor frați din tinerețe.

Geta Sterp a făcut o mare bucurie tuturor urmăritorilor săi din mediul online, iar pe lângă faptul că postează de fiecare dată fotografii de familie sau din cariera lor, de această dată a căutat în camera cu amintiri și a găsit o fotografie cu mama ei din tinerețe, alături de copii. Membrii familiei Sterp sunt apreciați și iubiți de o țară întreaga pentru felul în care sunt dedicați muncii lor, iar cei care îi urmăresc nu ratează niciun moment pentru a fi alături de familia lor frumoasă și numeroasă.

De curând, Geta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, a făcut o altfel de postare pe pagina personală de Instagram, publicând o imagine specială pentru ei toți, o fotografie în care era surprinsă mama ei în tinerețe, alături de Getuța și Ileana, atunci când erau mici.

Ce fotografie a postat Getuța Sterp pe rețelele de socializare

Citește și: Cât trebuie să scoți din buzunar pentru un miel din stâna familiei Sterp. Mama Geta a dezvăluit cât costă un kilogram de carne

Mama Geta
Mama Geta[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Geta Sterp, apariție de senzație pe rețelele de socializare! Cum și-a accesorizat ținuta cu o pălărie de paie: „Îți place ținuta mea, dragă?”

Getuța nu ezitat să lase și câteva cuvinte la fotografia postată, care a stârnit imediat admirația internauților. 

„Am găsit poza asta și mi-am amintit că atunci când eram mici, mama ne făcea baie la fel. Pe mine și pe @sterpileana ne spăla într-o apă, iar pe Culiță și Iancu în altă apă”, a scris Geta Sterp, în dreptul imaginii. La această frumoasă fotografie nu a putut să nu reacționeze și sora mai mare, Ileana, care a redistribuit fotografia și s-a lăsat surprinsă și emoționată de amintirea ce le leagă.
Încă de mici cei patru frați au fost crescuți de mama Geta cu multă dedicare și chiar dacă acesta ce a avut și câteva lipsuri în copilărie, mama Geta fost cea care a încercat să le fie mereu alături și să nu simtă că ceva lipsește. Acum, cei patru frați reușesc să o bucure pe mama lor prin timpul petrecut împreună, dar și prin alte cadouri pe care, poate, în trecut aceasta nu și le-a permis. 
Tot despre amintiri a fost și momentul din urmă cu câteva săptămâni, atunci când mama Geta și-a serbat ziua de naștere, iar cele două fiice ale sale și-au dorit să îi ofere câteva momente de relaxare și să-i facă mai multe cadouri inedite. Chiar și atunci, Getuța a dezvălui pe rețelele de socializare că i se pare ireal cum alți copii nu se înțeleg cu mamele lor, astfel că a ținut să spună, în repetate rânduri, cât este de specială mama ei pentru toți frații săi.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Mama Geta și Getuța Sterp
Mama Geta și Getuța Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Culiță Sterp a făcut-o pe mama Geta să plângă. Ce mesaj emoționant i-a transmis? „M-ai făcut să plâng!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies