Ce au descoperit medicii în burtica unei femei însărcinate? Acesteia nu i-a venit să creadă: „Am crezut că glumește!”

Ce au descoperit medicii în burtica unei femei însărcinate?
Ce au descoperit medicii în burtica unei femei însărcinate?

Femeia însărcinată s-a prezentat la medic pentru un control de rutină, însă aceștia au descoperit ceva uimitor în pântecul ei!

O femeie însărcinată din Statele Unite ale Americii s-a programat la un medic de specialitate pentru un simplu control de rutină, însă imediat după ce a început procesul, medicul a decoperit ceva uimitor: Am crezut că glumește!”, a povestit ea pe rețelele de socializare.

Citeste si: Rachel Riley a devenit mămică pentru a doua oară! Vedeta a dezvăluit și numele bebelușului

Ce au descoperit medicii în burtica unei femei însărcinate?
Ce au descoperit medicii în burtica unei femei însărcinate?[Sursa foto: PixaBay]

Ce au descoperit medicii în burtica unei femei însărcinate

Bethani și Tim Webb, un cuplu din Canada, mai exact din Alberta, și-au dorit enorm să devină părinți, iar visul lor avea să devină realitate, însă nu s-ar fi așteptat niciodată la ceea ce au descoperit medicii în timpul unui control. Vestea doctorului a venit ca un șoc pentru cei doi și inițial nici nu au vrut să creadă așa ceva, mai ales că există șanse foarte mici pentru astfel de cazuri.

Aflată în fața cadrelor medicale, Bethani, tânăra viitoare mămică, a primit incredibila veste! Se pare că aceasta nu aștepta un singur copil, ci patru. Când a auzit, Bethani a crezut că doctorul face o glumă la adresa ei: Nu puteam crede, eram în șoc. Sincer, am crezut că medicul glumește. Nu-mi venea să cred”, a povestit tânăra mămică.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Femeia urma să aducă pe lume patru fetițe, după spusele medicului, și chiar așa a fost. Bethani și soțul ei nu se așteptau la o astfel de veste, mai ales că, după cum au recunoscut chiar ei, nu provin din familii cu o astfel de genă.

Ei bine, cele patru fetițe au fost concepute natural și au fost născute prin operație de cezariană. Abigail, McKayla, Grace și Emily au primit nota 10 la naștere, iar venirea lor pe lume le aduce celor doi bucurii în fiecare zi, cu toate că sunt și foarte gălăgioase câteodată.

Citeste si: Cristina Cioran a publicat prima fotografie cu fetița ei! Actrița a dezvăluit și numele micuței

Bethani Webb a născut patru fetițe!
Bethani Webb a născut patru fetițe![Sursa foto: Captura TV]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum se descurcă Bethani și Tim cu cele patru fetițe

După cum a mărturisit și Tim Webb, tatăl lor, este o mare bucurie pentru el când își găsește activități în afara casei, asta pentru că abia a devenit părinte și îi este foarte greu să se obișnuiască. El spune că atunci când pleacă la muncă se simte de fapt ca într-o pauză pentru că mai scapă de tot haosul celor patru fetițe.

„A merge la muncă este o pauză. Nu există o altă modalitate de a o spune. Este o pauză de haos, de țipete” , a explicat Tim pentru Global News.

Nici pentru mămica lor nu este ușor. Bethani spune că are mare grijă de ele și acest lucru o obosește foarte tare, însă bucuria de a petrece timpul cu ele și de a le vedea cum cresc este mult prea mare: „Partea cea mai bună este că le văd cum cresc și că reușesc să interacționez cu ele.

Le văd cum se măresc, de la o vârstă la alta” , a spus mama celor patru fetițe.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cerere în căsătorie la Puterea dragostei! Iată ce surprize aduce ediția de joi, 11 noiembrie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies