Rachel Riley a devenit mămică pentru a doua oară! Vedeta a dezvăluit și numele bebelușului

Rachel Riley a devenit mămică pentru a doua oară!
Rachel Riley a devenit mămică pentru a doua oară!

Rachel Riley și partenerul ei, Pasha Kovalev, au devenit părinți pentru a doua oară! Iată prima fotografie cu bebelușul

Rachel Riley și Pasha Kovalev sunt în culmea fericirii, acum că a venit pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță superbă care le aduce zâmbete în fiecare zi. Cei doi au dat marea veste pe conturile lor de Instagram, acolo unde au și dezvăluit numele micuței. Secțiunile de comentarii s-au împânzit cu nenumărate felicitări și gânduri bune de la apropiați și de la fani.

Citeste si: Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție după divorț! Ce i-a cerut Mihaela Carmen artistului

Rachel Riley și Pasha Kovalev au devenit din nou părinți!
Rachel Riley și Pasha Kovalev au devenit din nou părinți![Sursa foto: Instagram]

Rachel Riley a devenit mămică pentru a doua oară!

Prezentatoare de televiziune a publicat o imagine cu soțul ei, iar în brațele lor se afla micuța Noa, căci așa au ales să o numească pe cea care tocmai a venit pe lume. Alături de imaginea care a strâns nenumărate aprecieri, vedeta a transmis și un mesaj cel puțin emoționant.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Vă prezentăm cel mai nou partener de dans al lui Pasha! Noa s-a născut în sfârșit, la 15 zile după data estimată, în noaptea de vineri! Este adorabilă în adevăratul sens al cuvântului, iar sora ei mai mare, Maven, i-a urat deja bun venit! Multe mulțumiri echipei de moașe care m-au ajutat să nasc la domiciliu!”, a fost mesajul scris de frumoasa Rachel Riley pe contul său de socializare.

Citeste si: Bianca și Cristian Comănici continuă provocările! Ce surprize pregătesc cei doi în noua ediție a emisiunii „Nu te supăra, frate!”

Rachel Riley a devenit mămică pentru a doua oară!
Rachel Riley a devenit mămică pentru a doua oară![Sursa foto: Instagram]

Prezentatoarea de televiziune a primit o mulțime de aprecieri din partea utilizatorilor, dar și mesaje cu felicitări și urări de bine. Rachel a intrat în concediul prenatal în urmă cu o lună, după terminarea filmărilor show-ului „Countdown”.

Micuța Noa este cel de-al doilea copil al cuplului! Cei doi și-au unit destinul și au pășit în fața altarului în anul 2019. Rachel Riley și Pasha Kovalev mai au împreună o fetiță în vârstă de aproape doi ani, pe nume Maven.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Victor Slav, noi detalii despre relația cu iubita lui, Selina: „Este un model de femeie!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies