Povestea românului care a mers cu ajutoare în Ucraina! Cum au reacţionat soldaţii când l-au văzut

Gheorghe Ignat
Gheorghe Ignat a făcut mai multe drumuri cu ajutoare catre Ucraina

Povestea impresionantă a ajuns pe rețelele de socializare. Ce au făcut mai mulți soldați ucraineni când au auzit sirenele anti-aeriene.

Gheorghe Ignat, sportivul care de 14 zile face drumuri între Ucraina și România pentru a-i ajuta pe refugiați, a povestit o altă întâmplare care l-a făcut să se teamă pentru viața sa, dar și cum a fost ajutat de către soldații ucraineni.

Întâmplarea a avut loc la începutul lunii martie, iar Gheorghe Ignat a povestit pe contul său de socializare cum s-au purtat soldații din Ucraina pentru a-l proteja:

„#Astă #noapte #din #nou #în #Ucraina...
Astă noapte în Ucraina am descărcat într-un depozit cele 10 microbuze cu alimente pe care împreună cu mai mulți colaboratori le-am pus la dispoziția poporului ucrainean.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu un grup de români într-un magazin din Ucraina: „M-a condus până la ieșire”

La un moment dat când ne era lumea mai dragă au intrat in depozit soldații care păzeau și au început să strige, habar nu aveam ce zic, însă s-au repezit spre tabloul electric și au întrerupt lumina.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În acel moment mi-am dat seama ce se întâmplă, am auzit sirenele anti-aeriene urlând și am știut că trebuie să ne adăpostim.
Eram mai mulți voluntari români, câțiva voluntari ucrainieni și câțiva soldați care ne-au îndrumat către o cameră separată din beton, ne-au spus să stăm jos urgent și să ne acoperim capul cu mâinile amândouă.

Citeste si: Volodimir Zelenski, mesaj dur pentru Occident: "Vrea mai mult, mai mult şi mai mult"


Un tânăr ucrainean de lângă mine era vizibil speriat, acesta îmi zice:
- Acesta este un punct strategic de strângere de alimente, alături de aeroport acesta este unul dintre locurile pe care vor să le bombardeze..." m-am uitat la el cum îi tremura vocea și am zis în mintea mea:
- Na, mi-a trebuit Ucraina...



Nu știu cât de vizibil speriat eram eu, dar în toată starea aceea tensionată Duhul lui Dumnezeu îmi șoptește "ce ai citit din Biblie azi dimineață înainte să pleci de acasă?"

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

M-am gândit preț de câteva secunde și am strigat în inima mea cât am putut "Daaa, mulțumesc Doamne, așa este, Tu m-ai pregătit pentru momentul acesta mai dinainte să se întâmple, îți mulțumesc.."

Am recitat în mintea mea versetul 14 din capitolul 54 a Carții prorocului Isaia care zice astfel" Izgonește neliniștea, căci nu ai nimic de temut, și spaima, căci nu se va apropia de tine..."

Gheorghe Ignat
Gheorghe Ignat s-a rugat in timpul bombardamentelor[Sursa foto: Facebook]

Oamenii buni m-am umplut de liniște și pace în acel moment, am început să-i încurajez pe cei din jur zicându-le cu toată convingerea că nimic rău nu se va întâmpla pentru că Dumnezeu mi-a spus acest lucru de dimineață înainte să plecăm spre Ucraina.

Sunt îmbărbătat mereu de Cuvântul lui Dumnezeu care intr-adevar dă viață, dă liniște, dă pace tuturor celor care îl citesc și mai ales celor care îl cred.

Fiți binecuvantati!!!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies