Ce boacănă a făcut câinele Cristinei Șișcanu? Soțului ei i-a stat inima în loc când l-a găsit așa. „Dacă o ia un pic pe arătură?”

Ce boacănă a făcut câinele Cristinei Șișcanu? Soțului ei i-a stat inima în loc când l-a găsit așa. „Dacă o ia un pic pe arătură?”
Ce boacănă a făcut câinele Cristinei Șișcanu? Soțului ei i-a stat inima în loc când l-a găsit așa. „Dacă o ia un pic pe arătură?”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, luați prin surprindere de boacăna făcută de câinele lor.

În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Șișcanu a adus acasă un nou membru al familiei, un câine mic, alb și pufos, pe care s-au hotărât să-l păstreze. Cum cei doi soți surprind de fiecare dată toate momentele din familie, Cristina Șișcanu a făcut un videoclip chiar în momentul în care soțul ei, Mădălin, a găsit câinele făcând o boacănă destul de mare. O tabletă de ciocolată uitată într-un loc în care animăluțul a avut acces a ajuns imediat prada necuvântătorului, astfel că Mădălin l-a găsit cu ciocolata în gură, din care mâncase deja un sfert.

Mădălin Ionescu: Uite și tu cum l-am găsit!

Cristina Șișcanu: Nu!

Mădălin Ionescu: Plin de ciocolată la gură!

Cristina Șișcanu: Doamne ferește! Dar unde a găsit-o?

Mădălin Ionescu: Cred că a uitat-o Petra sub canapea sau a mâncat și Petra din ea?

Cristina Șișcanu: Nu. Nici n-a desfăcut-o!

Mădălin Ionescu: A mâncat cu tot cu hârtie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cristina Șișcanu: Și ce facem acum?

Mădălin Ionescu: Îți dai seama ce energie o să aibă toată ziua.

O ia razna.

Cristina Șișcanu: Dar el e fericit.

Ce a făcut câinele Cristinei Șișcanu după ce a mâncat un sfert de ciocolată

Citește și: Mama lui Mădălin Ionescu a vorbit despre tinerețea sa: „ Ne iubeam aproapele, ne ajutam. Dacă unu avea mai multă mâncare, dăruia și celuilalt.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mădălin Ionescu, în lacrimi! Câinele familiei s-a stins din viață „Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe!”

În imaginile surprinse de Cristina Șișcanu, câinele se arăta foarte fericit de isprava făcută, ba chiar nu a durat foarte mult, iar energia a atins cote maxime, așa că a început să se tăvălească și chiar să se joace cu un papuc, pe care nu-l mai puteau scoate din gura lui.

Chiar dacă totul a stârnit amuzament, nici sperietura nu a fost una ușoară, deoarece ciocolata nu este cel mai prietenos aliment cu animalele de companie. Urmăritorii de pe rețelele de socializare le-au sugerat celor doi să fie atenți la comportamentul lui, deoarece acest produs poate fi fatal pentru ei și i-au sugerat să fie mai atenți la ceea ce face animăluțul de acum înainte.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Mădălin: E fericit. Nu are nicio treabă. Uite, deja începe. Ce ne facem cu el? Dacă o ia un pic pe arătură?

Cristina Șișcanu: Leuțu’!

Mădălin: Ai energie pentru el?

Cristina: Eu nu am. Am treabă.

Mădălin:   Mănâncă din piatră acum.

Gustă piatra.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Petra, fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, a supus-o pe mama sa detectorului de minciuni! Ce întrebări incomode i-a adresat fata: „Când te-a pupat tata prima dată, ți-a plăcut?”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies