Ce costume de baie purtăm vara asta

Ce costume de baie purtăm vara asta
Ce costume de baie purtăm vara asta

Sezonul estival este aici și odată cu el au apărut și noile tendințe în materie de costume de baie.

Vara asta se poartă decupajele în parțile laterale, centurile în talie, detaliile florale sau imprimeurile, croiala asimetrică sau nuanțele de neon care ne scot în evidență bronzul.

Principalele modele de costume de baie care sunt în trend vara asta:

Costume de baie cu decupaje

Sezonul acesta decupajele se poartă cu precădere pe părțile laterale, în cazul costumelor de baie întregi, dar și pe sutiene sau slipuri, în variante subtile.

Sunt de preferat liniile discrete pe orizontală, care trec pe sub abdomen sau pe sub bust.

Costumele de baie întregi cu tăieturi laterale sunt ideale pentru fetele scunde. Acest model de costum, pe langă faptul că lasă pielea la vedere, alungesc optic silueta. Insă dacă vrei să obți un bronz cât mai uniform, alege bikini cu un decupaj minimalist.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: 4 idei de tinute de vara. Combinatii care te ajuta sa te remarci oriunde

Citeste si: Cătălin Botezatu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION: Tendințe primăvară-vară 2019 și recomandări ținute pentru evenimentele organizate cu ocazia sărbătorilor Pascale

Citeste si: London Fashion Week 2019. Ce se poarta in primavara 2019. Inspira-te pentru o garderoba perfecta

Costume de baie cu centură

Costumele de baie întregi cu centură în talie sunt foarte retro și dau un aer foarte delicat și feminin. Sunt inspirate din moda anilor ’50-’60, aceste costume sunt ideale pentru petrecerile la psicină. Pot fi purtate simple sau cu un halat din voal, lung până în pământ.

Costumele de baie cu talie bine definită pun în evidență perfect silueta, accentuând forma de clepsidră a acesteia.

Sunt ideale și pentru siluetele curvy pentru că le accentuează talia și le subțiază optic, cât și pentru siluetele atletice, cărora le crează forme cât mai feminine.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Costume de baie pe un umăr

Costumele de baie pe un singur umăr, dintr-o singură piesă sau sub formă de bikini, oricare dintre aceste variante crează o alură senzuală și ultrafeminină, și sunt ideale de purtat la plajă.


Acest tip de costum de baie pe un singur umăr sunt o variantă perfectă pentru a distrage privirea de la o pereche de umeri lați, în caz că vrei să ascunzi acest lucru.

Costume de baie cu detalii florale

Detaliile florale pe costumele de baie nu mai sunt ceva nou, nemaiauzit, deși ele veneau sub forma imprimeurilor, vara asta lucrurile se schimbă puțin. Se poartă bikini sau one-piece care are detalii florale tridimensionale, flori din material textil aplicate pe suprafața costumului de baie, fie într-un mod minimalist fie într-un look statement.

Costume de baie în culori vibrante

Vara aceasta se poartă neonul, costumele de baie în noanțe neon sunt printre cele mai hot trenduri în swimwear în acest an. Costumele de baie în noanțe vibrante arat foarte bine pe pielea bronzată.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cătălin Botezatu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION: Tendințe primăvară-vară 2019 și recomandări ținute pentru evenimentele organizate cu ocazia sărbătorilor Pascale

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies