Ce culori de păr vor fi la modă în 2024. Recomadări în funcție de nuanțele pielii

Tendințe păr 2024
Tendințe păr 2024

Anul 2024 se apropie cu pași repezi, așa că dacă vrei să faci o schimbare de look, iată ce culori de păr se poartă în următorul an.

Începutul fiecărui an aduce dorința unei noi schimbări pe toate planurile, iar dacă te-ai gândit să experimentezi și o schimbare de look, acum este momentul să treci prin transformarea vieții tale. Dacă ești persoana care ține să fie de fiecare dată în pas cu moda și este atentă la culorile care se poartă în fiecare anotimp, dar și în cursul anului, nu trebuie să dai uitării și faptul că fiecare schimbare importantă de la nivelul părului trebuie să țină cont și de trăsăturile feței, de forma ei, dar și de nuanța pielii.

Ce culori de păr vor fi la modă în 2024

Citește și: Cand aflăm culoarea anului 2024. Toti designerii așteaptă gala organizată de institutul Pantone

Cum alegi culoarea părului în funcție de piele?
Cum alegi culoarea părului în funcție de piele?[Sursa foto: freepik]

Citește și: Subtonurile și secretele unui machiaj reușit. Ghid detaliat pentru identificarea subtonului pielii tale

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Anul 2024 vine cu o varietate de opțiuni și pentru părul tău, cu care te poți juca în cele mai frumoase moduri, iar dacă ești de părere că nu poți lua singură cea mai importantă decizie, poți apela cu încredere la un hairstylist care să te ajute să valorifici toate trăsăturile tale. Anul 2024 vine cu nuanțe  care nu sunt deloc greu de întreținut. Dacă îți dorești un păr mai deschis la culoare, atunci nuanțele aurii cu subtonuri moi își vor găsi locul în saloane, iar dacă doriți să folosiți mai multe combinații de auriu, ideal ar

fi să mergeți pe versiunea mai caldă a acestora. Nuanțele de brunet rămân la modă și anul următor, deoarece oferă mult mai multă versatilitate pentru noi experimente. Culorile naturale se caută și în acest an, mai ales cele care duc într-o notă clasică și de efect, cum ar fi castaniul. Dacă te gândești la o nuanță mai îndrăzneață, trebuie să știi că roșul cupru este nuanța energică a anului 2024, care te scoate din anonimat și care se potrivește, mai ales, persoanelor un ten deschis.

Persoanele care obișnuiesc să poarte culori îndrăznețe sau culorile curcubeului, nu trebuie să se oprească din acest lucru doar pentru faptul că există niște tendințe care trebuie urmate, ci sunt libere să se afișeze exact așa cum le face plăcere. Persoanele care, însă, nu au curajul necesar pentru recurge la cele mai trăsnite culori din paleta cromatică, dar vor să facă o schimbare frumoasă și armonioasă în funcție de trăsături, pot opta pentru una din nuanțele de mai sus, în funcție de preferințe, dar care să și bifeze, totodată, tendința din 2024.

Cum să-ți alegi culoarea potrivită dacă vrei să-ți vopsești părul

Tendințe păr 2024 nuanțe
Tendințe păr 2024 nuanțe[Sursa foto: freepik]

Toate tendințele anului 2024 cu privire la nuanțele părului sunt foarte ușor de întreținut și potrivite în orice situație, însă nu potrivite chiar și oricărei persoane. În funcție de nuanța pielii, chiar dacă îți dorești de ani de zile să încerci nuanțele platinate ale blondului, s-ar putea să te trezești că nu este deloc ceea ce ți-ai dorit, deoarece nu se potrivește cu nuanța tenului tău, chiar dacă podoaba capilară arată impecabil.

Pielea conține pigmenți care stau la baza culorii tenului, iar dacă te-ai născut cu părul șaten sau brunet, cel mai probabil ai un ten nuanțe calde. Dacă, în schimb, te-ai născut cu părul blond, nuanța tenului tău este una rece, iar pentru viitoarele schimbări de look trebuie să ai în vedere și aceste aspecte.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Femeile care au pielea în nuanțe calde, de la mediu până la măsliniu, vor arăta bine de fiecare dată dacă aleg un blond miere sau ciocolatiu deschis. Femeile cu ton rece al pielii, pot opta pentru un blond cenușiu, brunet sau castaniu. Există și o altă metodă prin care poți afla care este tonul pielii tale, dacă după ce te-ai uitat în oglindă nu ți-ai dat încă seama. Uită-te la încheietura mâinii tale, iar dacă venele au o tentă verzuie, înseamnă că ai tenul în tonuri calde, iar dacă au o tentă de albastru, atunci pielea ta este într-o nuanță rece. Alături de nuanța pielii, culoarea ochilor este un alt indicator important care te poate ajuta atunci când alegi vopseaua potrivită pentru părul tău. 

Tendințe păr 2024 culori
Tendințe păr 2024 culori[Sursa foto: freepik]

Dacă ochii tăi sunt căprui, gri cenușiu, negri sau albastru închis, cel mai bine vă va sta cu nuanțe reci. În cazul în care ochii tăi sunt în nuanțe deschise de căprui, verde sau albastru, va trebui să alegi culori calde pentru schimbarea de look. Când vine vorba de schimbarea de păr, ne referim la o schimbare pe termen lung, iar o culoare nepotrivită nu ar face decât să ne strice starea de spirit pentru mult și să ne facă să apelăm la greșeli care pot strica durabilitatea firului de păr. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Stilul impecabil al femeilor elegante. Cele 10 alegeri de ținute interzise de sărbători

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies