Ce culori se poartă, în funcție de zodie, pentru a avea noroc

Ce culori se poartă, în funcție de zodie, pentru a avea noroc
Ce culori se poartă, în funcție de zodie, pentru a avea noroc

Dacă dorești să atragi norocul de partea ta, atunci trebuie să știi ce culori să porți, în funcție de zodie. Iată care sunt nuanțele aducătoare de succes și spor în viața ta!

De ceva timp, simți o atracție inexplicabilă pentru diverse culori? Parcă unele dintre ele îți transmit o stare bună, în timp ce altele sunt doar frumoase, dar nu te fac să te simți în elementul tău. Asta pentru că există anumite culori pe care trebuie să le porți neapărat în funcție de zodie, ca să te conectezi mai bine la energia universală, și să atragi norocul asupra ta.

Ce culori se poartă, în funcție de zodie

Berbec

Berbecii preferă de obicei nuanțele de negru, gri sau bleumarin. Nativii sunt genul de zodie care se concentrează mai mult pe scop decât pe mijloace, astfel că nu apreciază culorile mult prea puternice. Cele trei menționate îi ajută să aibă mai mult spor pe plan profesional și financiar.

Taur

Taurii oscilează între albastru și roșu. Prima culoare le va aduce liniștea sufletească și bucuria pe plan personal, în timp ce a doua vine cu noroc în carieră. Nativii pot adăuga în garderobă și niște haine în nuanțe de maro, culoare care îi aduce cu picioarele pe pământ, și le vindecă rănile sufletești.

Gemeni

Gemenii, chiar și când obișnuiesc să plutească pe norișorii fericirii, sau se afundă în situații disperate, soluția ca să păstreze sau să atragă norocul asupra lor sunt nuanțele de albastru.

Ele îi vor face pe nativi niște persoane mai încrezătoare în forțele proprii, și mai puternice.

Citește și: Zodiac 2 decembrie 2022. Află ce zodie este destul de categorică

Ce culori se poartă, în funcție de zodie, pentru a avea noroc[Sursa foto: freepik]

Citește și: Sfatul zilei din 30 noiembrie. O zodie va primi o veste bună pe parcursul zilei

Rac

Racii, deși reprezintă semnul de apă, de obicei trebuie să poarte culori care amintesc de viață, de natură și lumină. Astfel că, dacă sunt persoane născute în această zodie, este necesar să poarte galben și verde.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Leu

Leii  nu pot purta altceva, în mod evident, decât nuanțe care amintesc de regalitate și de opulență.

Nativii au de obicei o personalitate puternică, iar norocul vine lângă aceștia dacă vor purta roșu, portocaliu sau auriu.

Fecioară

Fecioarele par indiferente la suprafață, însă nativii ascund o profunzime în suflet. Nativii pot purta cu mare încredere nuanțe de mov, violet, și poate chiar roz uneori. Totodată, atrag norocul la bani nuanțele de argintiu.

Citește și: Predicțiile Horoscopului tău: Berbec

Ce culori se poartă, în funcție de zodie, pentru a avea noroc[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gemenii in luna decembrie. Tot ce trebuie sa stii

Ce nuanțe atrag norocul, în funcție de zodie

Balanță

Balanțele preferă să aleagă nuanțe statement, care să indice puterea lor interioară. Nativii pot să atragă norocul cu verde smarald, roșu rubiniu sau albastru regal.

Scorpion

Scorpionii trebuie să aleagă nuanțele de galben, portocaliu, nuanțe de maro sau chiar un roșu mai ponderat, deoarece sunt culorile care le vor schimba în bine energiile.

Pentru un strop în plus de noroc pe plan amoros, nativii pot folosi albul care să îi ajute să își curețe sufletul înainte să se îndrăgostească din nou.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să poarte orice ține de roz sau nuanțe de albastru deschis, pentru a le lumina sufletul și calea în viață. Aceste nuanțe îi vor ajuta să treacă peste greutăți, și le va aduce energiile pozitive în viața lor. Pentru noroc la bani, nativii trebuie să poarte nuanțe de verde deschis.

Capricorn

Capricornii pot lua în calcul să poarte culori care amintesc de pământ și natură, deoarece vor atrage norocul de partea lor. Nativii trebuie să poarte neapărat maro, vișiniu sau verde închis. Acestea aduc sporul în casă de fiecare dată.

Citește și: Scorpionul in luna decembrie. Tot ce trebuie sa stii

Ce culori se poartă, în funcție de zodie, pentru a avea noroc[Sursa foto: freepik]

Citește și: Horoscop Pești Decembrie 2022. Nativii Pești vor avea o perioadă bună în dragoste

Vărsător

Vărsătorii au o strânsă legătura cu toate nuanțele de albastru, dar și de alb sau violet. Eleganța le oferă o siguranță interioară, care le deschide apetitul pentru creativitate. Nativii se simt în elementul lor oriunde, iar adaptarea rapidă le aduce și ea succesul în carieră.

Pești

Peștii pot purta nuanțe precum mov deschis, corai, roz pudră, chiar și un albastru deschis, deoarece toate acestea îi vor face să își încarce bateriile și să invoce norocul de partea lor. Dacă nativii doresc să se bucure mai des de protecția divină, ei trebuie să le încerce.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Zodiac 1 decembrie 2022. Află ce zodie este mai îndrăgostită ca niciodată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies