Ce destăinuire a făcut Ileana Sterp pe rețelele de socializare? „Eu în aproape 4 ani de zile am avut menstruație o singură dată!”

Ce destăinuire a făcut Ileana Sterp pe rețelele de socializare? „Eu în aproape 4 ani de zile am avut menstruație o singură dată!”
Ce destăinuire a făcut Ileana Sterp pe rețelele de socializare? „Eu în aproape 4 ani de zile am avut menstruație o singură dată!”

Ileana Sterp a abordat subiectul menstruației în mediul online.

Sora lui Culiță, Ileana Sterp este foarte activă în mediul online, acolo unde și-a creat o comunitate numeroasă de persoane care o urmăresc cu interes și îi sunt alături la orice pas. Ileana Sterp a dat dovadă de-a lungul timpului de transparență, abordând în mediul online diferite subiecte legate de viața sa personală, dar și de cea de familie. Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când Ileana a apărut în fața urmăritorilor săi abordând un subiect intim.

Ileana Sterp vorbește deschis despre menstruație

Citește și: Ce decizie a luat Ileana Sterp în privința fiului său? Bruneta a oferit sfaturi pentru mămici: „La mine așa a fost și eu așa am simțit că e mai ușor acum cât Damir e mai mic.”

Ce destăinuire a făcut Ileana Sterp pe rețelele de socializare?
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Ce spune Ileana Sterp despre pasiunea pentru modă? „ Dacă aș crea ținute după viziunea mea, cred că toată lumea ar arăta cu degetul. Nu toată lumea înțelege arta.”

Bruneta le-a făcut urmăritoarelor sale din mediul online o dezvăluire și anume cea conform căreia, timp de 4 ani, Ileana Sterp a avut o singură dată menstruație. Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că fiica mamei Geta are doi copii cu vârste apropiate, iar timp de un an și 2 luni i-a alăptat pe amândoi.

Acum că a reușit să nu îl mai alăpteze pe Damir, Ileana se pregătește pentru a relua perioada ciclului menstrual.

Astăzi am povestit cu voi despre înțărcare și vreau să mai atingem un subiect și să vă povestesc cum eu în aproape 4 ani de zile am avut menstruație o singură dată. Am rămas însărcinată cu Carla și nu am avut deloc. După aceea am născut și am alăptat-o un an și 2 luni, timp în care nu am avut deloc menstruație.

Apoi mi-a venit prima menstruație și am rămas gravidă cu Damir. După aceea și pe el l-am alăptat un an și 2 luni, timp în care nu am avut deloc menstruație și sunt aproape 4 ani, timp în care eu am avut o singură dată menstruație. Și acum că l-am înțărcat pe Damir, mă aștept cumva să reiau lună de lună experiența asta. Sinceră să fiu, nu sunt nerăbdătoare, nu mi-e dor pentru că a fost destul de bine așa, dar știu că e ceva normal și mă aștept oricând să se întâmple
.”, a povestit Ileana Sterp pe
InstaStory.   

Ce destăinuire a făcut Ileana Sterp pe rețelele de socializare?
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Oana Lis vorbește despre relația pe care o are cu mâncarea: „Nu am avut ce mânca! Pentru mine mâncarea este supraviețuire. Este una dintre singurele mele plăceri.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Sfatul zilei 11 septembrie 2024. O zodie este sfătuită să mănânce sănătos

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies