Ce spune Ileana Sterp despre pasiunea pentru modă? „ Dacă aș crea ținute după viziunea mea, cred că toată lumea ar arăta cu degetul. Nu toată lumea înțelege arta.”

Ce spune Ileana Sterp despre pasiunea pentru modă? „ Dacă aș crea ținute după viziunea mea, cred că toată lumea ar arăta cu degetul. Nu toată lumea înțelege arta.”
Ce spune Ileana Sterp despre pasiunea pentru modă? „ Dacă aș crea ținute după viziunea mea, cred că toată lumea ar arăta cu degetul. Nu toată lumea înțelege arta.”

Ileana Sterp a vorbit despre pasiunea pentru modă și viziunea artistică pe care o are.

Ileana Sterp este mereu activă pe rețelele de socializare și împartea de fiecare dată numeroase lucruri din jurul ei. De această dată, după ce a postat câteva fotografii de la o prezentare de modă, tânăra a primit numeroase comentarii cu privire la ținutele de acolo, iar foarte multe persoane i-au spus că nu ar purta niciodată acele articole vestimentare. Ileana a spus că este și ea pasionată de modă, însă nu poate să creeze ceea ce are ea în cap, deoarece toată lumea ar arăta-o cu degetul pe stradă.

Și eu sunt pasionată, am luat una acolo care mă duce cu gândul la modă și îmi place să creez ținute, îmi place să mă îmbrac mai diferit pot spune, dar pe aici, prin Sebeș, nu prea am pe unde. Dacă aș crea ținute după viziunea mea, cred că toată lumea ar arăta cu degetul.”, a spus Ileana Sterp.

Ce spune Ileana Sterp despre modă și prezentările designerilor

Citește și: Ileana Sterp vorbește despre succesul de care se bucură în online: „Îmi vine natural să îmi expun viața aici, cu toate că unora li se pare ciudat sau deplasat.”

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ileana Sterp, despre diferențele dintre generația sa și a mamei sale: „Mama nu avea mașină, nu avea nici mașină de spălat, mergea la râu să spele hainele!”

În ceea ce privește articolele vestimentare de la evenimentul la care a mers, nu au fost pe placul tuturor, însă Ileana Sterp este de părere că moda este o întreagă artă și că nu toată lumea înțelege. Acesteia i-ar plăcea să se afișeze cu anumite articole vestimentare deosebite, iar în mediul online, se observă pasiunea pentru haine pe care o are, deoarece mereu împărtășește cu urmăritorii săi articolele vestimentare pe care le-a comandat și face numeroase ținute cu ele.

Tânăra este deschisă spre noutate și inovație și chiar și-ar dori și ea să realizeze propriile ținute, însă în orașul ei este mai greu.  “Mi-au scris mulți dintre voi: “Doamne, unde a ajuns și moda aceasta?” Că ce urâțenii, ce ciudățenii. Așa este. Nu toată lumea înțelege arta aceasta pentru că moda e o artă. Și creațiile designerilor pentru prezentările de modă sunt o artă, din punctul meu de vedere.
Hainele respective sunt create strict pentru prezentările de modă, nu pentru a fi purtate pe stradă, dar pot fi și o inspirație, bineînțeles. Majoritatea pieselor nu le poarte nimeni pe stradă.”,
a mai spus Ileana Sterp pe Instastory.

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ileana Sterp vorbește despre succesul de care se bucură în online: „Îmi vine natural să îmi expun viața aici, cu toate că unora li se pare ciudat sau deplasat!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. Salman Khan, întâlnire emoționantă cu un fan: "Acest om este o umanitate pură" Imaginele au ajuns virale

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Declarațiile sfâșietoare ale părinților celor doi copii spulberați de un adolescent de 16 ani, în Pantelimon!

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies