Ce este si cum funcționează o relație deschisă sau “open relationship”. „Mă îndoiesc că fidelitatea este pur si simplu necesară într-o relație"

Ce este si cum funcționează o relație deschisă
Ce este si cum funcționează o relație deschisă sau “open relationship”. „Mă îndoiesc că fidelitatea este pur si simplu necesară într-o relație"

Află ce înseamnă de fapt o relație deschisă și ce vedete au hotărât să le dea libertate deplină partenerilor.

Într-o relație deschisă, ambii parteneri au libertatea de a se întâlni în paralel și cu alte persoane, față de care simt atracție fizică.

Ce este o relație deschisă sau “open relationship”

Relația deschisă este caracterizată prin faptul că persoanele implicate nu vor fi loiale și nu se vor implica în procent de 100%. Oamenii care aleg astfel de relații se tem adesea să se dedice unei singure persoane, întrucât le este frică de posibilitatea de a fi dezamăgiți sau nu își doresc să ajungă în situația de a minți partenerul pentru a-și ascunde

aventurile.  

Citeste si: Cum recunoști o relație toxică între mamă și fiică

Ce șanse are o relație deschisă

O relaţie deschisă poate fi acceptată doar de anumite persoane. Cei geloși și posesivi, dependenți de stabilitate emoțională și siguranță, nu vor putea rezista prea mult timp într-o astfel de legătură.

 

Problema principală care poate distruge o relație deschisă este gelozia. În general, această legătură se rezumă la contactul fizic, fără a fi implicată latura emoțională. În situațiile în care apar sentimente din partea unuia dintre parteneri, iar celălalt rămâne pe poziții, relația deschisă se va rupe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Secretele unei relaţii deschise de durată sunt încrederea, respectul, dar şi siguranţa de sine. Dacă simţiţi că apar lucruri care amenință această relaţie, trebuie să discutaţi liber despre asta. Nu trebuie să uitați că scopul unei relaţii deschise este să experimentaţi, să căpătați experiență în viaţa sexuală şi să vă satisfaceți dorințele, fără a vă simți în vreun fel limitați.

Ce este si cum funcționează o relație deschisă

Citeste si: Horoscop dragoste! Zodii care se despart de partener în luna iunie

Ce vedete au sau au avut relații deschise

Multe cupluri de la Hollywood au afirmat că nu cred în noțiunea de fidelitate.

„Mă îndoiesc că fidelitatea este pur si simplu necesară într-o relație", spunea în trecut Angelina Jolie. Probabil că Brad Pitt nu a fost  neapărat de acord cu ea, însă tot mai multe celebrități au îmbrățișat ideea unei relații deschise.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Will Smith si Jada Pinkett

Will Smith si Jada Pinkett formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, fiind împreună de mai bine de 20 de ani.

De o bună bucată de vreme, se zvonește că secretul longevității lor ar fi de fapt ideea de relație deschisă. Multe voci afirmă că Will Smith îi permite soției sale să se cupleze cu cine își dorește, având și el aceleași drepturi.

De nenumărate ori au circulat zvouri despre un posibil divorț, însă până în prezent acest lucru nu s-a întâmplat.

Megan Fox și Brian Austin Green

Megan Fox si Brian Austin Green au fost la un pas de divorț, au depus chiar și actele, însă faptul că Megan a rămas însărcinată le-a dat toate planurile peste cap. De dragul copiilor, cei doi s-au pus de acord să mai acorde o șansă relației lor, mergând pe ideea unei căsnicii deschise.

Pink & Carey Hart

Pink si soțul ei, Carey Hart, au avut nenumărate certuri, în anul 2008 ajungând la divorț. Pănă să ajungă în acest punct, cei doi adoptaseră ideea unei relații deschise, însă se pare că acest lucru le-a dăunat, întrucât ambii erau extrem de geloși. După împăcare, cei doi au renunțat la ideea de a avea o căsnicie deschisă.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

70 Întrebări şi provocări pentru jocul „Adevăr sau Provocare”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies