Horoscop dragoste! Zodii care se despart de partener în luna iunie

Horoscop dragoste! Zodii care se despart de partener în luna iunie
Horoscop dragoste! Zodii care se despart de partener în luna iunie

Acești nativi vor intra în luna iunie plini de griji, mai ales că se vor despărți de partener la începutul verii. Despre cine este vorba?

Luna iunie aduce veşti proaste pentru unii dintre nativi în plan amoros, întrucât se vor confrunta cu probleme şi, mai mult de atât, vor ajunge chiar şi la separare.

Horoscop dragoste: Zodii care se despart de partener în luna iunie

Dacă vrei să afli care sunt nativii care vor suferi în luna iunie pe plan amoros, citește mai jos și vezi dacă te regăsești:

Taur

Nativii din zodia Taur vor trece prin clipe mai puţin plăcute la începutul verii, mai precis în luna iunie. Ceea ce părea a fi o poveste de dragoste demnă de filme s-ar putea transforma, cu o viteză fulgerătoare, într-un morman de regrete şi amintiri.

Citeste si: Horoscop dragoste 2021! Zodiile care se îndrăgostesc peste noapte deși sunt într-o relație

despartire luna iunie
acești nativi nu vor mai avea vreo șansă în relație din luna iunie[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De obicei, Taurii se despart greu spre deloc de persoana iubită, aşa că cei care vor face pasul decisiv vor avea, probabil, sute de motive serioase. Nici gând de capricii, trădări sau decizii luate la cald. Deopotrivă pasionali şi calculaţi, nativii din Taur vor şti cu exactitate când e momentul pentru a spune "adio", astfel că luna iunie va veni cu o surpriză, căci ei vor fi cei părăsiți de partener.

Capricorn

Dacă au de cine să se despartă, Capricornii o vor face cu un profesionalism  demn de o cauză mai bună. Dacă nu, vor găsi ei pe cineva în timp util. Este în firea lor să trăiască la intensitate maximă, chiar dacă în jumătate din timp stau singuri, iar în cealaltă fie se ceartă, fie iubesc pătimaş.

Citeste si: Horoscop financiar: Zodii care riscă să fie concediate în luna mai

Asta doar atât timp cât nu găsesc persoana potrivită. Atunci când îşi vor cunoaşte sufletul-pereche, la fel de imprevizibil şi misterios ca ei, Capricornii vor deveni de nerecunoscut- cuminţi, loiali şi prietenoşi. Dar mai trebuie să copilărească, dat fiind faptul că vor lua decizia de a se despărți chiar la începutul verii, în luna iunie.

despartire cuplu
vor curge râuri de lacrimi la începutul lunii pentru acești nativi[Sursa foto: PixaBay]

Fecioară

Pentru Fecioare despărţirea este o chestiune de ordin matematic.

Calcul rece, precizie de ceasornicar, totul plănuit, aranjat, organizat şi executat după manual. Atunci când li se va spune adio, la începutul verii, în luna iunie, fecioarele se gândesc deja la următoarea aventură.

Mai rămâne doar de făcut anunţul. Puţine Fecioare umblă cu jumătăţi de măsură. Fie sunt îndrăgostite peste cap şi loiale, fie n-au nici cea mai mică emoţie. Orice, însă nu monotonie şi compromis, astfel că nu vor suferi prea tare după pierderea avută. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop dragoste! Două zodii se despart de partener în luna mai

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies