Ce face Georgiana Elisei de Paște? Tânăra nu este lângă Jador

Ce face Georgiana Elisei de Paște? Tânăra nu este lângă Jador
Ce face Georgiana Elisei de Paște? Tânăra nu este lângă Jador

Jador de la Survivor România credea că Georgiana Elisei va petrece Paștele alături de el. Ce face fosta lui iubită în zi de sărbătoare?

Jador de la Survivor România era sigur că după ce va termina competiția o va lua de soție pe Georgiana Elisei, însă tânăra are alte planuri. Frumoasa șatenă s-a angajat și este extrem de implicată în câmpul muncii, iar asta se vede cu ochiul liber căci fosta iubită a Faimosului lucrează și în zi de sărbătoare.

Ce face Georgiana Elisei de Paște? Jador nu a fost inclus în planurile ei

Jador de la Survivor România a declarat în repetate rânduri că Georgiana Elisei este femeia cu care ar vrea să se căsătorească, însă șatena are alte planuri în viitorul apropiat.

Se pare că Georgiana Elisei s-a angajat și este mai fericită ca niciodată, chiar dacă trebuie să muncească și în zi de sărbătoare. Fosta iubită a lui Jador a postat pe rețelele de socializare o fotografie alături de colegi, semn că nu este singura care a luat decizia de a venit la muncă, deși este zi de Paște.

Citeste si: Vera Miron de la Survivor România, adevărul despre Războinici după eliminare!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Jador a spus că deși și-ar dori ca Georgiana Elisei să fie soția lui, la momentul actual muzica îi ocupă cel mai mult timp din viață.

"Ea nu prea trage să fie cu mine, e foarte orgolioasă așa.  Dar la un moment dat nu știu ce o să fac. Nu e bine. Mi-am pierdut speranța de a-mi găsi o nevastă. 

Citeste si: Ce a vorbit Jador cu Vera după ce s-au întors de la Survivor România?! ”Îmi spunea că sunt varză"

De dragul muzicii, am renunțat la familie, de a-i vedea tot timpul și renunț la ideea de a-mi găsi o nevastă, pentru că toate nu mă vor pentru  ceea ce sunt, mă vor pentru ce

sunt acum”, a declarat Jador.

Fostul Faimosul a mărturisit că participarea la Survivor România trebuia să îl ajute să uite de Georgiana Elisei, femeia pe care o iubește.

georgiana elisei iubita lui jador
Georgiana Elisei le-a arătat tuturor că de Paște este o femeie muncitoare și nu sărbătorește[Sursa foto: Instagram Georgiana Elisei]

"Dacă nu aș fi fost Jador nu mi-aș fi permis să cumpăr paharul ăsta de vin, pentru că probabil era 15 lei și eu aveam 12 lei pe zi în facultate de a mânca. Și

de ăia 12 lei mâncam cu o fată, de-aia țin eu foarte mult să fiu cu fata aia și trag foarte mult să fiu cu ea", a spus Jador.

Jador a precizat că de Paște este alături de familie, însă Georgiana Elisei se află la locul de muncă, acolo unde lucrează alături de câțiva colegi de breaslă.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Jador, mesaj emoționant pentru Georgiana: „Am atâtea să îți spun...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies