Lovitură dură pentru Jador la Survivor România! Georgiana nu vrea să devină mamă în viitorul apropiat

georgiana elisei declaratii copil
Georgiana Elisei a declarat că nu-și dorește copii prea curând

Jador de la Survivor România va rămâne surprins atunci când va afla că Georgiana nu-și dorește să devină mamă în viitorul apropiat.

Jador a declarat la începutul competiției Survivor România că a dorit să ajungă în Republica Dominicană pentru a o uita pe Georgiana Elisei, femeia pe care o iubește. Ulterior, artistul a mărturisit că ea este femeia pe care n-o va uita niciodată și i-ar plăcea să se căsătorească cu aceasta atunci când va reveni în România. Totuși, Georgiana îl va dezamăgi pe Jador, căci i-a declarat unui fan că nu-și dorește copii în viitorul apropiat.

Jador de la Survivor România va rămâne mască! Georgiana Elisei nu vrea să devină mamă

Jador a recunoscut că își dorește să se căsătorească cu Georgiana Elisei atunci când se întoarce de la Survivor România, însă cum va reacționa atunci când va afla că fosta lui iubită nu își dorește copii prea curând?

„Toată muzica mea e pentru ea și lumea credea că e pentru alte femei.Tot

ce am eu e pentru ea. Îmi doresc ca ea să fie mama copiilor mei, am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu ma iubit cum am iubit-o din tot sufletul. O iubesc din tot sufletul și îmi doresc să mă căsătoresc cu ea, dacă mă așteaptă. Ceea ce cu siguranță se va întâmpla”, spunea Jador acum ceva timp.

Citeste si: Irina Rimes are planuri de nuntă cu iubitul francez?! "Dacă aș mai avea 48 de ore..."

georgiana elisei copil jador
Georgiana Elisei a recunoscut că nu se vede mamă în viitorul apropiat[Sursa foto: Facebook Georgiana Elisei]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu toate că nu-și dorește copii în viitorul apropiat, Georgiana i-a trimis totuși un mesaj lui Jador la Survivor România.

Citeste si: Mellina de la Survivor România, la un pas de moarte! Ce a pățit Războinica?

jador survivor romania
Jador va fi uimit atunci când va afla că Georgiana nu-și dorește să devină mamă prea curând[Sursa foto: Instagram Jador]

„Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție. Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut.

georgiana elisei raspuns
Georgiana Elisei a mărturisit că nu-și dorește copii prea curând[Sursa foto: Instagram Georgiana Elisei]

Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas. Când ai plecat la Survivor, dar de acolodin toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeuana.

Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet”, a spus Georgiana.

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Daniel Pavel, anunț șoc la Survivor România din 15 aprilie: „Ne vom lua rămas bun de la un concurent”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies