Jador, surprins în ipostaze tandre alături de o Războinică la Survivor 2021! Ce s-a întâmplat între cei doi?

jador maria chitu survivor 2021
Jador a fost surprins în ipostaze tandre alături de o Războinică la Survivor România 2021

Jador și Maria Chițu de la Survivor România 2021 au fost surprinși în ipostaze tandre. Ce i-a spus Faimosul celei mai noi concurente?

Jador rămâne unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România 2021. Unul dintre motivele pentru care Faimosul este atât de iubit de telespectatori este sinceritatea acestuia. Recent, artistul i-a făcut câteva declarații destul de tandre celei mai noi concurente din Republica Dominicană. Ce s-a întâmplat între Jador și Maria Chițu?

Jador și Maria Chițu, surprinși în ipostaze tandre la Survivor România

Jador și Maria Chițu au fost surprinși în ipostaze tandre la Survivor România 2021, astfel că toți telespectatorii au ajuns la concluzia că se înfiripă o poveste între cei

doi concurenți.

Maria Chițu, Războinica în vârstă de 20 de ani, l-a atins pe Jador după ce aceasta a adus un punct important echipei sale. Concurenta a ținut să-i pună mâna Faimosului pe bărbie, iar cântărețul nu a rămas fără replică.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei pleacă din România! „Good-bye, București! Nu ne mai vedem!"

maria chitu jador survivor romania 2021
Maria Chițu este cea mai nouă concurentă de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Maria Chitu]

„Dacă simte să mă atingă, lasă fata în pace, băi! N-am mai fost atins de trei luni de zile. Vino încoa, Maria”, a declarat Jador la Survivor România 2021.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Acum, nu știu, cred că nu mai e cu răutate”, a ținut să precizeze Maria Chițu.

„Am văzut că simți să-l atingi așa puțin!”, a spus și Sebastian Chitoșcă.

Citeste si: Andreea Antonescu, mărturisiri neașteptate de la Survivor România 2021: ”La un moment dat..."

Jador și Maria Chițu au fost surprinși "jucându-se" și în afara competițiilor, ceea ce i-a făcut pe toți să-și pună nenumărate întrebări.

„Și eu simt să te ating, uită-te puțin aici, Maria.

Vrei să te răcoresc?”, a adăugat Jador.

jador razboinici survivor romania 2021
Jador rămâne unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Jador]

Maria Chițu este cea mai nouă concurentă intrată la Survivor România 2021. Războinica a recunoscut că nu este străină de competiții și jocuri similare celor din Republica Dominicană, astfel că nu îi este dificil să parcurgă traseele date.

Maria Chițu practică dansul de la vârsta de 15 ani, lucru care se poate observa destul de ușor, având în vedere că are un corp de invidiat.

Războinica a declarat că îi place să simtă conexiunea cu cei din jurul său, acesta fiind, poate, motivul pentru care a dorit să-l îmbrățișeze pe Jador.

De asemenea, Maria Chițu recunoaște că are o personalitate schimbătoare, însă asta nu a reținut-o în a se împrieteni cu Jador.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Zanni a atacat-o DUR pe Elena Marin de la Survivor România! “Ești șarpe! Eu nu îți mai permit teatrul ăsta aici!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies