Maria Chițu este noua concurentă din show-ul Survivor România! Tot ce nu știați despre Războinică!

Maria Chițu este noua concurentă din show-ul Survivor România! Tot ce nu știați despre Războinică!
Maria Chițu este noua concurentă din show-ul Survivor România! Tot ce nu știați despre Războinică!

Maria Chițu este noua concurentă din echipa Războinicilor în cadrul show-ului Survivor România.

Maria Chițu este concurenta care intră, în această seară, în show-ul Survivor România, de partea Războinicilor. Tânăra are doar 20 de ani, însă aceasta susține că se simte extrem de pregătită pentru a lua parte la marea provocare din Republica Dominicană.

Maria Chițu a mărturisit că se antrenează de ceva timp pentru a face față cu brio pe traseele de la Survivor România, având chiar la ea acasă un traseu improvizat, asemănător cu cele din jocurile Ninja Warrior.

Maria Chițu s-a înscris la Survivor România 2021 alături de fratele ei, mai mare cu un an, însă doar ea a fost selectată. Războinica este mezina familiei și își dorește să demonstreze că are determinarea necesară pentru a depăși orice obstacol îi apare în cale.

Războinica spune despre ea că este o persoană empatică, dar și impulsivă, în acelați timp și de aceea consideră că ar putea avea dificultăți în a relaționa cu ceilalți membri din echipa sa.

Maria Chițu este noua concurentă din show-ul Survivor România!

Maria Chițu a mărturisit că l-a simpatizat pe Musty cât timp acesta a fost în competiție și în acest moment favoritul ei este Marius Crăciun. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: None de la Puterea Dragostei îl atacă dur pe Jador pentru nominalizarea Anei Porgras! „S-a împiedicat în trei cuvinte...”

Ce nu știați despre Maria Chițu de la Survivor România?

Maria Chițu a avut diverse job-uri până în acest moment, lucrând ca asistent manager, hostess, colaborând chiar și cu diverse  agenții de modelling. Războinica iubește dansul, pe care îl practică de la 15 ani, stilul latino fiind favoritul ei.

Timp de un an, Maria Chițu a fost studenta Facultății de Business și Turism, la care a renunțat pentru că a relizat că nu își dorește o carieră în acest domeniu.

Maria Chițu este noua concurentă din show-ul Survivor România!

Noua concurentă din echipa Războinicilor susține că își dorește în permanență ca cei din jur să îi ofere atenție și afecțiune și simte nevoie să se înconjoare de persoane la fel de empatice ca ea.

Citeste si: Maria Hîngu, despre Albert de la Survivor România: "De ce să nu fii drept până la capăt?"

Tânăra a mărturisit că nu o sperie ceva anume, singura ei teamă fiind să nu îi dezamăgească pe cei din jur.

Pe Maria o puteți urmări în show-ul Survivor România, încep â nd din această seară, de la orele 20:00, numai la Kanal D!

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies